Galéria

Sztárok, akik a szakítás után is szerelmesek maradtak egymásba

Forrás: A 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején ők voltak az álompár. Külön-külön és együtt is nagyon ünnepeltek voltak, így amikor szakítottak, egy egész világ meggyászolta a kapcsolatukat. Justin szíve olyannyira összetört Britney állítólagos hűtlensége miatt, hogy még egy híres számát, a Cry Me a River című dalt is azok a szomorú hónapok inspirálták. Az énekes nagyon nehezen tette túl magát az énekesnőn, és Britney is hasonlóan érzett. Diane Sawyerrel készült interjújában el is sírta magát, amikor volt szerelméről kérdezték. Érezhető volt, hogy még mindig nagyon szeretik egymást, de a sérelmek leküzdhetetlenek voltak.
Forrás: A se veled, se nélküled kapcsolatuk ugyan már a múlté, hiszen Justin pár éve megnősült és még a Selenáról készült tetoválást is igyekszik takarni, de sokáig lehetett tudni róluk, hogy a szakítást követően is vágyakoztak egymás iránt. Több számukban is arról énekeltek, hogy tudják, hogy más emberek, de hisznek az egymásra találásban. Párszor megpróbálták, de végül elengedték egymást.
Forrás: Evans és Slate a Gifted forgatása közben találkoztak, amelyben mindketten szerepeltek. A szakításuk után adott interjúban Slate elmondta, hogy Evans egy csodás ember, akinél önzetlenebb és jobb emberrel még soha nem találkozott. Chris is hasonlóan gyönyörűen nyilatkozott volt barátnőjéről, akin azóta sem tudott teljesen túllépni. Állítólag Jenny nagyon magasra tette a lécet.
Forrás: Egy évvel azután, hogy Emma Stone és Andrew Garfield véget vetett kapcsolatának, Stone egy interjúban azt mondta, hogy még mindig nagyon szereti a színészt. Garfield és Stone barátok maradtak, de sokáig voltak még gyengéd érzelmeik egymás iránt, amit a reakcióik is nagyon jól bizonyítottak, amikor egymásról kérdezték őket az újságírók.
Forrás: Lady Gaga 5 évig volt együtt Taylor Kinney-vel. Kapcsolatuk vége után is sokáig nyilatkozta azt az énekesnő, hogy borzasztóan szereti a színészt és sokat gondol rá. Állítása szerint Taylor támogatta a színészi karrierjében és ő látta el a legtöbb tanáccsal is. Ma már barátok, de mindkettőjüknek mérföldkő volt a szerelmük. A szakítás oka? IDE KATTINTVA kiderül!
Forrás: Majdnem 20 év után találtak egymásra, ma pedig férj és feleségként ragyognak, ám nem lehet elmenni amellett sem, hogy szakításuk után - bár mindketten megházasodtak és családot alapítottak - is sokszor akarták őket együtt látni az emberek. Nem is csoda, hiszen Jlo és Ben is nehezen engedte el akkor egymás kezét. Állítólag a nagy médiafigyelem miatt szakítottak, a szerelem viszont még évekig ott lappangott bennük, és nehezen heverték ki a csalódást. Nem véletlen, hogy olyan gyorsan egybekeltek idén!