Galéria

7 híres pár, akik elárulták, miért a legjobb barátoddal házasodj össze

Forrás: A Fantasztikus Négyes című film forgatása során kezdtek először beszélgetni, és szinte egyből érezték, hogy különleges kapcsolat van köztük. A producer szerint az első randijuk óta minden estét átbeszélgetnek, ha úgy tartja kedvük, illetve még mindig jókat tudnak nevetni egymás viccein. „Ha egy pillanatra is kételkedem magamban, ő az első, aki feljön és azt mondja: „Meg tudod csinálni, hiszek benned.” Nem tudom, mit csinálnék nélküle."
Forrás: Néha a legjobb barátod olyan, mint egy terapeuta, aki segít megbirkózni a személyes küzdelmeiddel. De Samira és Lauren esetében a terápia nemcsak közeli barátokká, hanem partnerekké is tette őket. „Kapcsolatunk első időszakában inkább bizalmas viszonyunk volt, amiben sok kérdése volt azzal kapcsolatban, hogy ki is ő” - mondta a színésznő korábban. Véleményük szerint pontosan emiatt tudtak egyszerre legjobb barátokká és szeretőkké kovácsolódni.
Forrás: A sztárpár a 2000-es évek eleje óta ismeri egymást, találkozásukkor nagy korkülönbség volt közöttük. Beyonce 18, Jay Z pedig 30 éves volt, így nem akartak azonnal kapcsolatba bonyolódni. Másfél évig voltak barátok, mielőtt randevúzni kezdtek, majd 2002-ben rájöttek, hogy az egymás iránt érzett szeretetük csak erősödik az évek múlásával. Együtt kezdtek dolgozni és albumokat adtak ki. Az egyik díjátadó gálán Bey a következőt mondta beszédében: "Megtanítottál nőnek lenni. Megtanítottál arra, hogyan legyek barát. Hiszen mi lehet jobb, mint együttműködni a legjobb barátoddal?"
Forrás: Vilmos herceg és Katalin hercegné még egyetemistaként ismerkedett meg egymással, majd közös kollégiumban laktak a főiskolán, amiről így nyilatkoztak korábban: „Barátként költöztünk össze, néhány iskolatársunkkal közösen és szép lassan alakult ki a bizalom köztünk." Az a barátság végül szerelemmé alakult, ám ettől még a bizalom és az egymás iránt érzett mély baráti érzelmek is megmaradtak. Napjainkban három gyönyörű gyermek szülei, de még mindig mindent együtt csinálnak.
Forrás: Már gyerekkoruk óta nagyon jó barátai voltak egymásnak és bár volt egy kisebb szünet, amikor elsodorta őket az élet egymás mellől, miután Asthon és Mila újra egymásra talált, nem is volt kérdés, hogy örökre együtt maradjanak. A színész korábban azt nyilatkozta, hogy Mila mellett végre önmaga lehet és nincs olyan nap, amikor ne beszélnének meg mindent.
Forrás: Gwen és Blake a közös munka során találkozott először, pont akkor, amikor mindketten magánéleti válságot éltek meg. Ezért is tartják fontosnak, hogy igazi barátként is ott legyenek egymásnak. Egy interjúban így nyilatkozott a zenész Gwenről: „Azt hiszem, visszatartott attól, hogy teljesen mélypontra kerüljek. Olyan volt, mintha lezuhannék egy szikláról, de valaki kinyújtotta felém a kezét és elkapott."
Forrás: 2012 óta alkotnak egy párt, és számukra a sikeres házasság kulcsa, hogy nagyon jó barátok, akik ezt közös útjuk során elengedhetetlennek tartják. „Mindig is kedveltük egymást. Együtt növekedünk. Tanulunk egymástól. Szóval igen, szerencsés vagyok, hogy találtam egy havert, akivel ezt együtt csinálhatom végig."