Galéria

7 híres pár, akiknek sikerült megőrizniük nagyszerű kapcsolatukat a szakítás után is

Forrás: Monica Bellucci és Vincent Cassel 1995-ben szerettek egymásba egy forgatáson. A románcuk azonban 2013-ban véget ért. „Szerelem mindig lesz közöttünk. Még ha el is válnak az útjaink, Vincenttel mindig ott leszünk egymásnak” – mondta a színésznő. „Mindig is tisztelettel, valódi érzésekkel szerettük egymást, és ugyanúgy váltunk el... A szerelem nem tűnik el, hanem megváltozik. Sok minden változhat, de a családunk mindig érintetlen marad.” Cassel azóta újranősült és született egy kislánya is, de az egykori pár azóta is remek kapcsolatot ápol egymással. Sőt, a színész még közös képet is megosztott, amin Monica és Deva nevű lánya látható.

Forrás: Heidi Klum és Seal 2004-ben találkozott először egy New York-i szálloda halljában. Amikor először egymásra pillantottak, azonnal vonzódni kezdtek egymáshoz. Seal azt mondta: „A mosolyában rejlő kedvességnél nem láttam még szebbet.” 2012-ben azonban véget vetettek házasságuknak, de azóta is barátok. Az America's Got Talent műsorában újra együtt mutatkoztak „Imádok hülyéskedni Seal-el. Az ő ötlete volt, hogy a gyerekeinkkel együtt jöjjön a műsorba." Azóta mindketten továbbléptek ugyan a magánéletükben, de mindig szerveznek közös programot, illetve Leni (Heidi legidősebb gyermeke) is apjaként tekint az énekesre.
Forrás: Anna Faris és Chris Pratt 2009-ben házasodtak össze, majd 2018-ban elváltak. Ettől függetlenül sosem szűntek meg szeretni egymást. Sőt, Faris szó szerint rajong volt férje jelenlegi feleségéért. „A családunk egyre közelebb kerül egymáshoz, és ezt nagyon nagyra értékelem. Nagyon védenek engem, és én is nagyon meg akarom védeni őket.” Anna ugyan az esküvőn nem volt ott, de az Instagramra feltett képük alá nyilvánosan is gratulált nekik.
Forrás: Hilary Duff és Mike Comrie nagyon fiatalon házasodtak össze, ám a gyorsan jött frigyet később válás követte. „Amikor úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk, úgy éreztem, teljesen készen állok. 12 éves korom óta dolgoztam, szóval a 22 nem tűnt olyan őrültnek.” Amikor elváltak, azt mondta: „Nagy lépés volt, amit meg kellett tenni, és sok megfontolást igényelt, nyilván a gyerekünk miatt. Szerelemből házasodtunk, és szerencsére nagyon szeretetteljesen váltunk el egymástól. Nem tudom elképzelni, hogy mással is végigmenjek ezen a folyamaton, főleg, hogy továbbra is nagyon jó barátom maradt" – árulta el a színésznő.
Forrás: Demi Moore és Bruce Willis 2000-ben vetett véget házasságának, de barátságuk azóta is töretlen, és csodálatra méltó. „Még mindig szeretem Demit. Nagyon közel állunk egymáshoz. Három gyermekünk van, akiket továbbra is együtt fogunk nevelni, és sosem voltunk ennyire jóban egymással mint most.” - mondta egy korábbi interjúban.
Bár a válás kezdetben nem volt könnyű, sikerült előrébb lépniük kapcsolatukban. Napjainkban szinte mindent közösen ünnepelnek, a covid alatt Demi Willis családjához költözött és az afázia diagnosztizálását követően ő is rendszeresen látogatja volt férjét.
Forrás: A Vámpírnaplók sztárjai, Ian Somerhalder és Nina Dobrev 2010-ben kezdett randevúzni, 2013-ban viszont elváltak útjaik. Szakításuk oka nem ismert, de Nina egyszer a következőket mondta: „Még fiatal vagyok. Karrierista és nagyon lendületes. Még nagy sok mindent el kell érnem, mielőtt elköteleződöm és gyereket vállalok.” Kapcsolatuk azonban pontosan úgy folytatódott, ahogy elkezdődött: barátságként. Továbbra is a legjobb barátok és együtt is dolgoztak, és bár más emberek mellett találtak szerelmet, továbbra is beszélnek egymással.
Forrás: Gwyneth Paltrow és Chris Martin 2002-ben egy Coldplay koncerten ismerkedtek meg. 2 közös gyermekük van, amiről Gwyneth így nyilatkozott: „Az volt a célunk, hogy együtt legyünk és gyerekeink szülessenek, de a kapcsolatunk sokkal jobb így: barátokként és társszülőkként." Mielőtt még bejelentették volna a válásukat, együtt nyaraltak a Bahamákon gyermekeikkel, kézen fogva. „Sok szeretet van és semmi botrány” – mondta Martin. Bár a válás után sok fájdalom volt bennük, Paltrow ennek ellenére úgy gondolja, hogy egyszerűen csak nem passzoltak egymáshoz, és most igazi testvérének tekinti Martint.