Galéria

4 csillagjegy, aki képes a jövőbe látni: szuper megérzésekkel rendelkeznek

Forrás:

Ha valakiről, rólad gyakran mondják azt, hogy álomvilágban élsz és ezt érdemes a lehető legpozitívabban felfognod. Ez nemcsak azt jelenti, hogy iszonyatosan kreatív vagy, hanem azt is, hogy mindig a megérzéseidre hagyatkozol, amik sosem hagynak cserben. Szinte elemi ösztönnel vagy képes megjósolni a jövőt, épp ezért mindig tudod, hogy mit kell cselekedned. Mások is tisztában vannak a képességeiddel, így gyakran kérnek tőled tanácsot, amit szívesen is fogadnak.


Forrás:

Te vagy az az ember a társaságban, aki rögtön összerakja a dolgokat, legyen szó bármiről is – épp ezért biztosan brillíroznál mondjuk egy szabadulószobában. Mivel gyorsan átlátod a helyzeteket, téged lehetetlen becsapni, mindig pontosan tudod, mi folyik a háttérben. Szinte félelmetes szintre fejlesztetted már ezt a képességed, így a többiek valóban gondolhatják azt, hogy olvasol a gondolataikban.


Forrás:

Nagyon kedvesen bánsz az emberekkel, akik szeretnek is veled lenni. Ráadásul könnyen egy hullámhosszra is kerültök, amiben a megérzéseid vannak segítségedre. Egyszerűen azonnal tudod, ki az, aki felé érdemes nyitni és ki az, akit messziről el kell kerülni. Sőt, sokszor „belelátsz” mások gondolataiba, szinte már előre tudod, mit fog reagálni a másik. Arra is nagyon odafigyelsz, amit év közben mondanak a szeretteid, így nemcsak a megérzéseid, de figyelmességed miatt képes vagy a lehető legjobb ajándékkal meglepni másokat.


Forrás:

Neked aztán tényleg semmi sem kerüli el a figyelmed, az élet minden területén törekszel a precizitásra, így nem csoda, ha minden lépésedet megfontolod. Ebben nagy segítségedre vannak a szuper megérzéseid, amik irányítják a mindennapjaidat. De másokkal kapcsolatban is pont ugyanígy érzel: egyszerűen érzed, hogy ki min megy épp keresztül a környezetedben, így anélkül is segítséget nyújtasz, hogy bárki külön kérné.