Galéria

A csillagjegyed szerint ez a karakter a lelki társad az Emily Párizsban szereplői közül

Forrás: Mi az első három dolog, ami eszedbe jut Mindy Chenről? Magabiztos, merész és sosem mondana nemet egy szórakoztató programra? Nos, ezek a jellemvonások tökéletesen passzolnak a Kosokra is. Mindy például nem félt hátat fordítani a családi örökségének Kínában és a szülei befolyása, illetve vagyona nélkül építette fel az életét Párizsban. De nemcsak független, erős nő, hanem optimista is, aki még a legnehezebb helyzetekben is megőrzi a pozitív mentalitását – és sosem felejtkezik el a kikapcsolódásról sem.
Forrás: A Bikák híresek arról, hogy élvezik az élet örömeit, mondjuk a finom ételeket, mint például a séfként dolgozó Gabriel is. Az is köztudott a jegy szülötteiről, hogy egyáltalán nem anyagiasak, megbízhatóak, ráadásul mindig két lábbal a földön állnak: tudod, Gabriel is folyton arra tanítja Emilyt, hogy próbáljon meg a pillanatban élni.
Forrás: Az Ikrek jegyűeket gyakran kétarcúnak nevezik, ami első hallásra talán negatív jellemvonásnak tűnhet, pedig korántsem az. Sőt! Ez igazából azt jelenti, hogy bár megpróbálnak mindenki felé segítőkészen és kedvesen fordulni, azért meghúzzák a határaikat, mert nem akarják elveszíteni önmagukat és persze a saját erkölcsi iránytűjüket szeretnék követni. Könnyedén beilleszkednek akármilyen közösségbe, hiszen olyan társasági pillangók, mint Camille.
Forrás: Amikor Alfie először megjelent a sorozatban, szarkasztikus, tartózkodó pasinak hitted, igaz? Pedig ez a kicsit merev külső valójában egy melegszívű, törődő személyt takart. A brit srác egy személyben megtestesíti a Rák jegy szülötteit, akik a felszínen talán nem, de belül érzékenyek és együttérzőek, csak rejtegetik ezen vonásaikat, mert félnek, hogy megsérülnek. Emlékszel, Alfie-nak is sok időbe telt, mire igazán meg tudott nyílni Emily előtt és sokáig agyalt azon is, hogy visszaköltözzön az otthonába, az Egyesült Királyságba. És a Rákok kimondottan családcentrikusak.
Forrás: Mint minden Oroszlán, Antoine Lambert is tulajdonképpen szerelmes önmagába. Az önbizalma sugárzó, nem véletlen, hogy sokakat a bűvkörébe tudott vonzani – még egy kicsit Emilyt is. Az Oroszlánok időnként felszínesnek tűnhetnek külső szemmel, de a nagylelkűségük mások felé tagadhatatlan – Antoine például befektetett Gabriel éttermébe, Alfie-nak pedig fantasztikus munkát ajánlott.
Forrás: Emily hihetetlenül aprólékos és szervezett, és határozott elképzelése van arról, hogy milyen életet szeretne élni. Mivel hajlamosak megszállottan törekedni a tökéletességre, néha éppen ők maguk állnak a saját útjukba, azt azonban senki sem cáfolhatja, hogy örömmel segítenek másoknak – hátsó szándék nélkül.
Forrás: A Mérlegek az életük minden területén az egyensúlyra és a harmóniára törekednek, úgy, hogy mások szempontjait és a sajátjaikat is figyelembe veszik közben. Gondolj csak Luc karakterére! Ő volt az első az irodában, aki nyitott Emily felé is mindig kedvesen bánik vele – de azért arra is emlékezteti őt, ha felelősséget kell vállalnia a tetteiért. Brutálisan őszinte barát, olyasvalaki, akire mindenkinek szüksége van.  
Forrás: Sylvie a Skorpiók Skorpiója, aki elképesztő szenvedéllyel harcol azért, amit (vagy akit) szeretne. Emiatt viszont előfordul az is, hogy megharagszik azokra, akik szerinte az útjába állnak, még akkor is, ha egyébként nem teszik azt. Nevezhetnénk őket „munkamániásnak” is, de egyszerűen csal arról van szó, hogy tudják, mire képesek és nem adják fel, amíg el nem érik azt.
Forrás: Lehet, hogy Benoît „csak” egy mellékszereplője a sorozatnak, de a rövid(ebb) képernyőidő ellenére egyértelműen hozza a tipikus Nyilas jellemvonásokat. Életigenlő, szabad szellemű és optimista, aki szenvedélyesen szereti a zenét, tehát azt, amit a hivatásának érez. Ráadásul a jegy szülötteihez hasonlóan nemcsak a közeli barátaival érzi magát jól, hanem akár totálisan idegenekkel is.
Forrás: A #girlboss megtestesítője, Madeline humoros, ambiciózus, lendületes és őszinte rajongója a szókimondásnak – pont, mint a Bakok. Nem engedi, hogy bárki is kibillentse az egyensúlyából: például a várandóssága utolsó pillanatáig kézben akarta tartani az irányítást a munkahelyén és ragaszkodott a saját stílusához még akkor is, ha mások esetleg elítélték őt amiatt. Ja, és szuper barát, aki mindig kiállt Emily mellett és támogatta őt a karrierjében.
Forrás:

Az intelligencia és a kreativitás a Vízöntők egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, és Julien ezekből határozottan csillagos ötöst érdemelne – ezért profin végzi a munkáját marketingesként. A humort és a játékosságot még a munkába is be tudja csempészni és valahogy mindig megtalálja az egyensúlyt a lázadás és a kedvesség között.


Forrás:

A híres francia divattervező néha elég nehéz eset, de közben hihetetlenül érzelmes is – ami a Halak jegyűek tökéletes jellemrajza egy mondatban. Fontos számára a karrierje, ami előhozza az őszinte és érzékeny oldalát, de persze azért szeretne szuper-professzionális is maradni. Ahogyan a Halak, úgy Pierre is törődik másokkal.