Galéria

Új galéria (2023. 01. 23)

Forrás: Shakira és Gerard Piqué kapcsolata tizenegy év után, 2022 nyarán ért véget a labdarúgó hűtlensége miatt, aki állítólag már 2021 óta randizgatott titokban a feleségénél közel húsz évvel fiatalabb Clara Chia Martival. Ezt az adatot mindössze azért emeltük ki, mert a Grammy -díjas kolumbiai énekesnő a „BZRP Music Sessions, Vol. 53” című számában többek között éppen arról énekel, hogy nem ér kevesebbet két huszonkét évesnél sem, ráadásul a Piqué és a Clara neveket is elrejtette a dalszövegben. A január 11-én debütáló felvétel Miley dalához hasonlóan hallgatottsági rekordokat dönt, Shakira pedig azoknak a nőknek ajánlotta a szerzeményét, akik megtanították őt arra, „hogyan csináljon édes limonádét, amikor az élet savanyú citrommal dobja meg”.
Forrás: Alig két hét telt el Shawn Mendes és Camila Cabello szakítása után, amikor a kanadai énekes kihozta a „It'll Be Okay” című kislemezét, úgyhogy egyszerűen tagadhatatlan, hogy melyik az a kapcsolat a szövegben, amit állítása szerint nem kell megjavítaniuk, ha mindkettőjüknek fájdalmat okoz.
Forrás: A szakítóhimnuszok koronázatlan királynője aligha lehetne más, mint Taylor Swift, aki több számát is valamelyik exének címezte: a „We Are Never Ever Getting Back Together” dalban egy idősebb pasira, tehát vélhetően Jake Gyllenhaalra utal, hiszen kilenc év volt a korkülönbség közöttük. Az „All Too Well” szövegében pedig megjelenik egy sor arról, hogy a volt párja testvérének házában felejtette az egyik sálját, ami úgyszintén a Jake-teóriát erősíti. Az utóbbi számnak később megjelent egy tízperces verziója is a következő kiegészítéssel: „Én egyre idősödőm, de a szeretőid egyre fiatalabbak lesznek”. Nos, akkoriban, amikor Taylor kiadta ezt a változatot, Jake a nála 16 évvel fiatalabb Jeanne Cadieu oldalán találta meg a boldogságot. És emlékszel arra, hogy Joe Jonas 25 perc alatt szakított Taylorral, amikor az énekesnő tizennyolc volt? Nos, ő az a bizonyos „ijedt kisfiú” az énekesnő „Forever & Always” című dalában. Na és persze mi más bizonyítaná jobban azt, hogy Taylor mennyire stílusosan tálal ki az exeiről, mint a „Style” című szám, amit *spoiler alert* Harry Styles ihletett.
Forrás: Mi történik akkor, ha véget ér két énekes-dalszerző viharos kapcsolata? Nos, ha Selena Gomezről és Justin Bieberről van szó, akkor a válasz egyértelmű: kölcsönösen üzennek egymásnak a zenéjükön keresztül. Selena a „Lose You to Love Me” című számban arról írt, hogy két hónap után lecserélték őt, ami aligha lehet célzás másra, mint arra, hogy Justin pár héttel a szakításuk után már újra Hailey Baldwinnal randizott és hamarosan el is jegyezte őt. Justin pedig nem titkolja, hogy a „Purpose” albumjáról három dal (a „Sorry”, a „What Do You Mean?” és a „Mark My Words”) is Selenáról szól. „Minden egyes hibát magamra vállalok, ha akarod, de tudod, hogy ebben a kétszemélyes játszmában nincs egyetlen ártatlan sem” – szúrhatod ki a „Sorry” sorai között.
Forrás: Ugyan Justin Timberlake nem erősítette meg a pletykát, de a fanok szerint Britney-nek küldte a „Cry Me a River” című számát, aminek a klipjében egy, a pophercegnőre nagyon hasonlító nő is szerepel. Állítólag erre a dalra készült el válaszként Brit „Everytime”-ja, a híres „ezzel a számmal kérek bocsánatot” mondatával. De 2021 októberében Britney azért visszavágott az exének azért, hogy hűtlenséggel vádolta őt és olyan szettben pózolt az Instáján, mint az a bizonyos lány a videóban. „Hmmmm valami nagyon ismerősnek tűnik… A kalap… Várjunk csak, úgy nézek ki, mint a csaj a Justin Timberlake videóban. Oh, hisz ez én vagyok. Én vagyok Britney Spears” – írta a posztjában.