Galéria

9 sztár, akinek a szülei még híresebbek, te pedig nem is tudtad

Forrás: A 38 éves John David Washington neve elsősorban azoknak lehet ismerős, akik bírják az amerikai focit, a férfi ugyanis négy évig a Sacramento Mountain Lions csapatában játszott, mint running back, később pedig színészi pályára lépett. Az ő édesapja nem más, mint Denzel Washington.
Forrás: A Jurassic Park most 55 éves színésznője, Laura Dern színészcsaládba született, édesanyja Diane Ladd, édesapja Bruce Dern. Mindkét szülőt jelölték Oscar-díjra. Laura háromszor kapott jelölést, 2020-ban pedig megkapta az aranyszobrocskát.
Forrás: Fogadjunk, hogy nem is sejtetted, hogy a 30 éves Jack Quaid Meg Ryan és Dennis Quaid fia, valamint Randy Quaid unokaöccse. 2012-ben, Az éhezők viadala egy kisebb szerepében debütált, 2022-ben pedig szerepelt a Sikoly 5. részében.
Forrás: A többségnek fogalma sincs arról, hogy Gwyneth Paltrow gyakorlatilag Hollywoodba született, édesapja, Bruce Paltrow rendező és producer, édesanyja a híres színésznő, Blythe Danner.
Forrás: Talán fogalmad sem volt róla, de a 36 éves Grace Gummer nem más, mint Meryl Streep és férje legidősebb gyermeke. Szerepelt a Mr. Robotban és az Amerikai Horror Storyban.
Forrás: A 31 éves ír színésznőről, Eve Hewsonról szinte senki nem tudja, de ő Bono lánya. Olyan produkciókban szerepelt, mint a Robin Hood vagy a Rossz nővérek.
Forrás: A csinos, 28 éves színésznő, Margaret Qualley nem más, mint a nyolcvanas évek imádott sztárjának, Andie McDowellnek a lánya. 2013 óta színészkedik.
Forrás: Jessica Caphaw korábban a Garce klinika kórházas sorozat sztárja volt, azt viszont már biztosan nem tudod, hogy 15 éves kora óta Steven Spielberg mostohalánya, édesanyja ugyanis akkor ment feleségül a rendezőhöz.