Galéria

Van, aki a kék hajat is bevállalta: híres magyar emberek, akik szeretik változtatni a külsejüket

Forrás: Az extravagáns énekesnő már egészen fiatalon, a Megasztárt megelőző éveiben is szeretett más lenni. Ismertté válásával pedig a cicababa imidzs helyett számtalanszor változtatott hajat és stílust. Akárcsak Rihanna, ő sem félt pár milliméteresre vágatni a haját és extrém szettekbe bújni.
Forrás: A gyönyörű énekesnő igazán vadító és csodás külsővel rendelkezik. Ezt pedig nem félt tetézni látványos tetoválásokkal és pircingekkel. Igazi vagány nő, aki valóban nem fél önmaga lenni. Legutóbb egy elképesztően dögös bőr szettben mutatta meg, hogy még mindig képes meglepni a rajongókat.
Forrás: Viktor visszafogott fiúként mutatkozott be a magyar közönség előtt, de nagyon gyorsan vett egy 180 fokos fordulatot. Fonatokkal, raszta hajjal, űrhajós ruhában is lehetett látni. De volt alkalom, amikor teljesen pőrén, igazi nomádként élt néhány hónapig.
Forrás: A zenész napjaink egyik legnépszerűbb hazai sztárja, akiért nemcsak a lányok, hanem egy egész ország rajong. Többek között azért, mert nem hajlandó másoknak megfelelni, ami nemcsak a megnyilvánulásaiban, hanem külsejében is észrevehető. Alex ma már egyáltalán nem fél megújulni és kipróbálni olyan dolgokat, mint a rózsaszín hajszín.
Forrás: A csodaszép színésznő nem tartozik az extrém stílusú sztárok közé, ugyanakkor a haját ő is előszeretettel variálja. Amellett, hogy az elmúlt években elképesztő formába hozta magát, hol frufruval látni, hol pedig szebbnél szebb hajszínekben pompázik a hajkoronája.
Forrás: Molnár Tamás párja mindig is híres volt a stílusáról. igazi kaméleon. Bob frizura, tetoválások, megdöbbentő szettek... Cinthyánál nincs lehetetlen, amit a rajongói is díjaznak.