Galéria

Tudj meg mindent Jenna Ortegáról!

Forrás:

Jenna Ortega 2004-ben döntötte el, hogy színésznő lesz, amikor először látta A tűzben edzett férfit. Ebben Denzel Washington mellett az akkor még nagyon fiatal Dakota Fanning játszott, ő lett Jenna példaképe.


Forrás:

Jenna anyukája egy alkalommal kiposztolt a lányáról egy videót aközösségi oldalára, ami mellé azt írta: „Az én kis dráma királylányom!” A posztot egy szereplőválogatással foglalkozó ügynök is meglátta, majd reklámokba hívta dolgozni a tehetségesnek tűnő kislányt.


Forrás:

Jenna Ortega olyan korán elkezdte építeni hollywoodi karrierjét, hogy sajnos nem tudott átlagos diák lenni, kimaradt neki a szalagavató és akkor sem lehetett ott, amikor osztálytársai átvehették az érettségijüket. Ezt a mai napig nagyon bánja.


Forrás:

Talán észre sem vetted, de Jenna Ortega játszotta az elnök lányát a Vasember 3. részében. Sajnos a jelenetét szinte teljesen kivágták, így nem sok látszik belőle, de a családja így is ujjongott, amikor meglátták őt a mozivásznon.


Forrás:

A Disney Stuck in the Middle című sorozatában Jenna Ortega játszotta hét gyermek közül a középsőt és ezt találta mondani: „Ez történik, ha hét gyerek közül te vagy középen. Ha a családom egy hét lenne, én lennék Wednesday (szerda).”


Forrás:

A fiatal színésznő számára az első igazán nagy lehetőség az volt, amikor eljátszhatta Ellie Alvest a YOU második évadában. Annyira izgult, hogy elront valamit, hogy mindennap attól rettegett, hogy kirúgják.


Forrás:

A 2021-es Igen nap című vígjátékban ő alakította Jennifer Garner lányát.


Forrás:

Jenna nagyon bírja a horrort, szerepelt az X-ben, a Scream 5.-ben, illetve a The Babysiter: Killer Queenben.