Galéria

Emberek felfedték a legnagyobb hazugságokat, amiket egy randin mondtak nekik

Forrás: "Azt mondta, hogy azért tűnt el néhány hétre, mert kórházban volt, kivették a vakbelét. Ami okés is lenne, kivéve, hogy kétszer is ezzel a kifogással állt elő."
Forrás: "Arról mesélt nekem, hogy mennyi hajléktalannak segít a városban. Éreztem, hogy kamuzik, szóval kitaláltam egy nem létező utcanevet, és megkérdeztem, hogy járt-e már abban a hajléktalanszállóban. És természetesen erre belekezdett egy ódába arról, hogy épp múlt héten ment oda, és mennyire hálásak voltak a segítségéért."
Forrás: "Egy pasi, akivel randiztam, arról hazudott, hogy tud falat mászni. Hagyta, hogy addig menjen a dolog, míg az első randinkon ott nem álltunk egy fal előtt, és épp ő rögzített volna engem, erre rájöttem, hogy még egy csomót sem tud kötni. Lesokkolt. Képes lett volna hagyni, hogy két emelet magasra felmásszak anélkül, hogy tudná, hogyan legyek biztonságban. Annyira dühös voltam amiatt, hogy a törékeny férfiassága miatt képes volt eddig hazudni, hogy többé nem is találkoztam vele."
Forrás:

"Volt egy pasi, aki azzal hívott fel sírva, hogy elütötte egy autó és kórházban van. Majd pár óra múlva visszahívott, és mondta, hogy épp edzőteremben van. Valószínűleg elfelejtette, hogy mit hazudott előtte."


Forrás:

"Bekamuzta, hogy vegán. Rákényszerített arra, hogy vegán étrendet folytassak, miközben egy hetet töltött a házamban, amit nem is bántam, amíg... észre nem vettem, hogy titkon tojást süt. Szó szerint széttárta a karját a tűzhely előtt, abban a reményben, hogy így nem veszem észre, hogy tojásokat süt."


Forrás:

"Azt mondta, azért nem hívott fel telefonon, mert túl nagyok az ujjai, és mindig egyszerre két számot üt le, amikor hívni akar valakit, aztán nem veszi észre."


Forrás: "Elhittem, hogy ugyanarra az egyetemre járunk. Itt találkoztunk az első évünkben ugyan, majd randizni kezdtünk a második évben, de nem is tudtam, hogy kirúgták közben... Néha még néhány 'közös' órára is bejött (mindketten földrajzot tanultunk), járt a föci klubba, és még egy földrajzi táborba is eljött (nem is értem, hogy engedhették ezt neki). Néhány hónappal később jöttem rá, hogy nem is diák ott, hanem a helyi fősulira jár."
Forrás: "Volt egy exem, aki sztoritolvaj volt. Pár év után tűnt fel. Volt egy történet, amit elmondott, miközben én meséltem neki korábban, ő pedig esküdözött, hogy ez vele történt. Kizárt, elég specifikus dolog volt, ami velem történt, de valószínűleg elfelejtette, hogy tőlem hallotta. Nagyon fura pasas volt."