Galéria

Hogy ne félj megmutatni magad: 5 szexpóz, ami önbizalmat növel

Forrás: Nemcsak az egyik legjobb póz, de picit abban is segíteni tud, hogy el tudjuk engedni magunkat a párunk előtt. Ebben a pózban megfeszül a hát, a test kisimul, így sokkal feszesebbnek, erősebbnek érezzük magunkat. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a párunk nyögéseit hallva, valószínű valóban szép látványt fogunk neki nyújtani.
Forrás: Sokak számára lehet furcsa, és elsőre valóban az, de óriási erőt tud adni az a látvány, amit a tükörbe nézve láthatunk akár magunkon, akár a párunkon. Ne féljünk beállni elé és nézni azt, ami épp történik, hiszen lehetünk bármennyire is tökéletlenek, szex közben minden nő gyönyörű látványt nyújt a párjának.
Forrás: A jó öreg misszionárius pózt sokan tartják komfortosnak első szex során. Főleg, ha nem akarják annyira megmutatni magukat. Ebben a pózban, mivel szorosan, egymáshoz közel van mindkét fél, ezért lényegében tényleg csak az érzésre tud hagyatkozni mindenki.
Forrás: Egyszerre cseles, izgató és szexi póz. Sok nő azért szereti ezt a pózt, mert úgy érzi, vékonyabbnak tűnik ebből a szögből, míg mások szerint sokkal komfortosabbá tudja tenni az együttlétet, ha csak egy kis részét látja a partnerük a testüknek. Mindenesetre élvezetes és igen csodás élvezetet tud adni.
Forrás: Itt ugyan a női testet jobban szemügyre tudják venni a férfiak, de az ülő póz, illetve az egyik láb a férfi nyakába való helyezése nemcsak nekünk, hanem nekik is feladja a feladatot. Többek között azért, mert kicsit melós póz, illetve nekik is tartaniuk kell minket. Lényegében ezzel a pózzal könnyen el lehet vonni a figyelmüket.