Galéria

Mit árul el rólad az általad választott tibeti mandala?

Forrás: Ha a legelső mandalát választottad, az azt mutatja, hogy erős a kapcsolatod a természettel. Sokkal szívesebben töltöd a szabadidődet nyugodt környezetben, buja növényzettel körülvéve, mint egy lármás társaságban. 
Amikor elfáradtál, kimerült vagy, és a feladás küszöbén állsz, mindig menj ki a természetbe, mert a természet a legjobb barátod és megmentőd.
A természetben tudsz igazán hatékonyan feltöltődni, ezt az ajándékot pedig arra is használhatod, hogy segítesz másokon. Ha eltöltődsz energiával könnyen tudsz kapcsolódni más emberekkel is, olyanokkal, akik segítségre szorulnak. Egy igazi gyógyító vagy.
Forrás: Ha ezt a mandalát választottad, akkor valószínűleg nagyon érzékeny vagy mások energiáira. Amint negatív kisugárzású emberekkel találkozol mérhetetlen szomorúságot és félelmet érzel. Nagyon gyorsan átveszed mások érzelmeit. Saját jólléted érdekében azt javasoljuk, hogy pozitív emberekkel vedd körül magad, akik támogatnak és felemelnek, nem pedig lehúznak. 
Bár néha tehernek érezheted ezt a képességet, hasznodra is válhat abból a szempontból, hogy nagyon gyorsan át tudod érezni mások helyzetét és könnyen tudsz kapcsolódni, mély barátságokat kialakítani. 
Forrás: Ha a harmadik mandalát választottad, az azt jelzi, hogy nagyon jól ismered a körülötted lévő világot és annak hatásait.  Legtöbbször már akkor is tudod, hogy mi jár az emberek fejében, ha nem mondanak semmit. Ezen túlmenően pedig képes vagy előrevetíteni, hogy mi fog történni a közeljövőben. Mondhatnánk azt is, hogy nagyon jók a megérzéseid, de ez annál több. Sokkal inkább annak köszönhető, hogy figyelsz a részletekre és általában mindenki más előtt jársz egy lépéssel!