Galéria

A csendes szakítás biztos jelei!

Forrás:

Az utóbbi időben észrevetted, hogy valahányszor feldobod, hova szeretnél menni idén nyáron nyaralni, ő vagy mélyen hallgat vagy gyorsan eltereli a témát. Amikor az unokatesód májusi esküvőjét hozod fel, még a tücskök is ciripelni kezdenek, akkora a csend. Ha ezt tapasztalod, az nagyon rossz jel, hiszen úgy fest, semmilyen terve nincs már veled a jövőre nézve.


Forrás:

A közös nosztalgiázás egy szép és jól működő kapcsolatban alap, a párok szívesen emlékeznek közösen vissza legszebb pillanataikra. Ha a pasid erre már nem hajlandó, az azért lehet, mert így igyekszik elnyomni a bűntudatát, amiért szakítani akar. Igyekszik gyorsan elfelejteni mindent, ami jó veled kapcsolatban.


Forrás:

Fogadjunk, hogy a „régi-szép” időkben a pasid és te napjában többször is üzit váltottatok, írtatok egymásnak reggel, ebédkor és a munka végén, hazafelé menet is. Mostanában azonban hiába írsz, hosszú órákig nem reagál… Ennek oka az lehet, hogy magában azon vívódik, akar-e még téged egyáltalán.


Forrás:

Az elmúlt hetekben arra lettél figyelmes, hogy mindent vagy kétszer kell elmesélned neki, mert egyszerűen nem figyel és nem emlékszik arra, amit mondasz? Ez is lehet jele annak, hogy már nem kér belőled, csak elfelejtette közölni.


Forrás:

Legyünk őszinték: az olyan kapcsolat, ahol nincs veszekedés, egészségtelen. Azonban az sem oké, ha napi szinten egymás torkának ugrotok és képtelenek vagytok feszültség nélkül létezni. Megeshet, hogy a srác ezzel akarja kivívni, hogy kimondd a szakítást, hogy ezzel megússza, hogy neki kelljen.


Forrás:

Ha a korábbi diákon olvasható jeleket tapasztalod, akkor nagyon fontos, hogy ne várj, hogy ő hozza fel, hogy gond van. Tedd meg te az első lépést és beszéljetek. Mindenképpen egy érzelmileg nyugodt állapotot válassz, ne veszekedés közben vesd oda. Ha tényleg menni akar, ne vedd magadra, csak támogasd ki az ajtón.