Galéria

7 jel, ami arra utal, hogy a kapcsolatod örökké tart

Forrás:

Ez alatt persze nem csupán a szexet értjük, hanem az apró érintéseket, az összebújást a kanapén, az öleléseket és a csókokat. Nem hagyjátok kihűlni a lángot, olyan a kapcsolatotok, mintha az elején járnátok.


Forrás:

Ez nagyon bagatell dolognak tűnik, pedig sok embernek nem egyezik a humora, ami azt jelenti, hogy hosszú távon nem is fognak jól kijönni egymással. De ha ugyanazon tudtok nevetni, az annak a jele, hogy egy húron pendültök.


Forrás:

Jó előjel, ha a baráti társaságotok egy része egyezik, épp ezért a szakemberek szerint jó ötlet lehet néha összejárni a pasid barátaival is, hogy jobban megismerjétek egymást. Ez még jobban összekovácsolhat titeket.


Forrás:

Képesek vagytok úgy vitatkozni a másikkal, hogy érveltek és építő jellegű kritikát fogalmaztok meg ahelyett, hogy manipulálnátok egymást és kígyót, békát kiabálnátok. A vitáitok során tanultok valamit a másikról és a másiktól.


Forrás:

Nagyon jó jel, ha akkor is élvezed a párod társaságát, ha történetesen otthon ültök a lakásban és nem csináltok semmit. Ez az intimitás egy másik szintje.


Forrás:

A legjobbat hozzátok ki egymásból és sokmindenre megtanítjátok a másikat. Akkor is dicséritek egymást, ha a másik fél semmi nagy dolgot nem vitt véghez, egyszerűen értékelitek a másikat.


Forrás:

Ha a pasid csak jelen időben beszél rólad és a kapcsolatotokról, az mindig egy intő jel. Ha viszont őszintén tud a jövőbeli terveiről mesélni, aminek te is része vagy, akkor minden jó úton halad köztetek, hogy mindez meg is valósuljon.