Galéria

Van, akinek már a tekintetétől is rosszul vagyunk: az elmúlt év legutáltabb karakterei

Forrás: A karakter először Rhaenyra jó szándékú katonája volt, akiért minden női néző odáig volt, ám az együtt töltött estéjük után ellene fordul. Sőt, nagy ellenségét, Alicentet kezdte szolgálni, de ha ez nem lenne elég mindenhol Rhaenyra meggyilkolását hirdette.
Forrás:

Míg a Netflix saját gyártású, Tim Burton által is rendezett Addams adaptációja óriási siker lett világszerte, nem mindegyik karakter lett telitalálat. A Fester Addams-et megformáló színész, Fred Armisen meglepő, de nem jó választás volt, mert így az ismert figura nem lett elég “feszteres”.


Forrás:

A Jóhannes Haukur Jóhannesson által játszott karakter annyira népszerűtlen, hogy az első rész óta a legtöbben a halálát kívánják.


Forrás:

A DC újabb húzása nagy bukta lett, Dwayne Johnson mindenki szerint alul teljesített, arról nem is beszélve, hogy a többi szereplő is nagyon irritáló volt. Henry Winkler cameoja pedig mindenki szerint a minimum lett volna.


Forrás:

A népszerű sci-fi sorozatot megmentette a Netflix, így talán értelmes befejezést kaphat a történet, azonban Ben (Josh Dallas) karaktere menthetetlen volt, amint idegesítően megszállott módon viselkedett, még a saját gyermekét is megtagadta, ami abszolút valószerűtlen volt.


Forrás:

Mike White sorozata óriási siker az HBO-n, 5 Emmy-t is bezsebelt, karakterei azonban megosztóak. A Szicíliában játszódó második évad legirritálóbb szereplőjének Portia-t (Haley Lu Richardson) választották, aki ha nem ekkora lúzer, Tanya (Jennifer Coolidge) menthető lett volna.

 


Forrás:

Cassie nemcsak lefeküdt a barátnője mérgező és bántalmazó ex-pasijával, de állandóan megmagyarázta a tetteit, játszotta az áldozatot, és mindenki mást hibáztatott. Sokan örülnek, hogy Rue leleplezte őt.