Galéria

Vannak, akik együtt is dolgoznak: híres magyar emberek, akik szakításuk után is jóban maradtak

Forrás: Hosszú évekkel ezelőtt alkottak egy párt, de azóta is nagyon jóban maradtak. Fruzsi szerint nemcsak az segített, hogy a kapcsolatuk alatt is igaz barátai voltak egymásnak, de az is, hogy egyszerre lettek ismertek. Bence még saját podcastjába is meghívta egykori szerelmét, aki Adéllal is remek kapcsolatot ápol.
Forrás: Tibor és Kata az egyetem alatt szerettek egymásba, majd megszületett közös lányuk, de ez sem volt elég, hogy a szerelem megmaradjon. Ettől függetlenül már az elején megegyeztek abban, hogy örökre jóban maradnak. Több interjúban is nagy tisztelettel és szeretettel beszéltek egymásról.
Forrás: A szépséges tévés és a fogorvosként dolgozó volt férje csendben és barátságban váltak el. Vivi egy megható közös képpel tudatta követőivel és a médiával, amiben azt is leírta, hogy ő és Zoli mindig szeretni és tisztelni fogják egymást.
Forrás: A magyar celebvilág egyik legkedveltebb ex párosa, hiszen a mai napig osztanak meg közös képeket, sőt közös programokat is csinálnak közös kisfiúk miatt. Na, persze a kapcsolatuk is nagyszerű, hiszen mindenben támogatják egymást és Curtis sosem feledkezett meg volt párjáról is gondoskodni.
Forrás: A tapper-műsorvezető sok női szívet hódított meg és sokkal nincs is jóban, de Andival a szakítás után is nagyszerű barátságban tudott maradni. Egy időben közös programokon is részt vettek és, ha összefutnak mindig nagyon örülnek egymásnak.
Forrás: Bár nem volt hosszú életű kapcsolat, Gabi azon ritka szerelmei közé tartozik a zenész, akivel nagyon jó barátságban maradt. Közösen döntöttek a szakítás mellett, ám a munka és a zene azóta is összeköti őket és sokat adnak egymás szakmai véleményére.