Galéria

5 igazán ötletes szexpóz a legvadabb édeshármashoz

Forrás: Az édeshármasban nem mindig sikerül egyszerre elérni a csúcsok csúcsát, ám ettől még mi is beszállhatunk annak elérésébe. Amíg a férfin a női partnerünk lovagol addig hátulról izgassuk a barátnőnk melleit, vagy, ha picit hatásosabbak lennénk, akkor üljünk mögé és izgassuk a kezünkkel a csiklóját.
Forrás: Az édeshármas női tagjai a 69-es póz adta orális örömöket élvezik, miközben a férfi partner a felül elhelyezkedőbe (akár belénk, akár a barátnőnkbe) hatol kutyapózban. Egyszerre érzéki, mégis nagy kihívást jelentő póz. Ám az élvezet földöntúli, főleg ha együtt élvezzük.
Forrás: Az egyik legjobb és legszexisebb édeshármas póz. A férfi feküdjön hanyatt, mi pedig a üljünk lovagló pózban rá. A harmadik fél pedig a párunk arcára üljön, velünk szemben. Így nemcsak a férfit élvezhetjük egyszerre, hanem egymást is.
Forrás: Ki gondolná, hogy a kutyapózban megélt orgazmust lehet még fokozni. Ha esetleg a párunk és mi vagyunk ebben a csodás pózban, a harmadik fél feküdjön hanyatt előttünk, tárja szét a lábait, mi pedig orálisan elégítsük ki, miközben a párunk a mi és a ő látványában is gyönyörködik.
Forrás: Az igazán extrém kilátást kedvelők mindenképp adjanak egy esélyt ennek a póznak. A férfi feküdjön oldalt, a női partnerünk pedig neki háttal szintén oldalt. Szerencsére azonban nekünk sem búslakodni, hiszen nekik ellentétes irányban feküdjünk az oldalunkra és hol a párunk, hol a női partnerünket izgassuk orálisan.