Galéria

Sztárok most és gyerekkorukban!

Forrás:

Kaia Gerber nem más, mint Cindy Crawford egyetlen lánya, aki 2001-ben született. Mindössze 16 éves volt, amikor modellkedni kezdett.


Forrás:

Katy Perry szigorú, vallásos nevelést kapott, ám már nagyon fiatalon érdekelte a zene. A Barátai gyakran csempésztek be neki olyan CD-ket, amiken „világi” zenét hallgathatott.


Forrás:

Kim Kardashian már kislányként is nagyon szép volt, azt azonban senki nem sejtette akkor, hogy Paris Hilton BFF-jéből egy napon a világ egyik legbefolyásosabb nője lesz.


Forrás:

Selena Gomez nagyon fiatalon lett sztár, ennek ellenére mostanra sokan elfelejtették, milyen bájos volt kiskorában.


Forrás:

Kristen Bell Hollywood egyik kedvenc színésznője, ha vígjátékról van szó, számtalanszor megnevettetett már bennünket. Felismered ezen a régi képen?


Forrás:

Jennifer Aniston a világ egyik legszexisebb nője, sokan a mai napig nem értik, Brad Pitt hogyan hagyhatta el. Ő ilyen volt kicsinek.


Forrás:

Bradley Cooper szuperszexi exe, kislányának anyukája nagyon bájos kislány volt.


Forrás:

Zendaya már igen fiatalon bebizonyította, mennyire tehetséges, fiatal felnőttként pedig még hatalmasabb sikereket ért el.


Forrás:

Bella Hadid elképesztően aranyos kislány volt azokkal a nagy kék szemeivel! Te is imádod?


Forrás:

Ariana Grande egy szuper cuki, fekete szemű, édes kislány volt, órákig tudnánk nézegetni ezt a fotót.


Forrás:

Miley Cyrus szintén nagyon fiatalon bemutatkozott az egész világnak, de már az ő esetében sem emlékszik mindenki arra, milyen volt gyerekként.