Galéria

Ők az önbizalom igazi királynői!

Forrás:

Drew Barrymore a világ egyik leghíresebb színésznője, azt gondolhatnád, hogy ő aztán nagyon igyekszik minden beauty trendnek megfelelni. Ez azonban nincs így, ha nincs kedve, nem borotválja a hónalját és ezt nem is titkolja.


Forrás:

A szexi Salma Hayek egy csöppet sem pánikolt be, amikor látta, elkezdett őszülni. Nem takargatja, nem zavarja, büszke arra, hogy milyen szépen, méltósággal „öregszik”.


Forrás:

Tess Hollyday a világ egyik leghíresebb plus size modellje, akinek olyan önbizalma van, amit senki nem tud elvenni tőle. Hisz magában és abban, hogy bármilyen célját elérheti.


Forrás:

John Legend gyermekeinek modell anyukája, Chrissy Teigen egyáltalán nem borult ki, amikor a terhességtől megnyúlt a bőr a hasán és a hegei sem zavarják.


Forrás:

Jessica Simspon egyszer simán kiposztolta Instagramra, hogy szőrős a lába, ugyanis nem borotválja mindennap. Miért is kéne?


Forrás:

A csodás plus size királynő, Ashley Graham ma már három kisfiú büszke anyukája, ám ez nem tartja vissza attól, hogy olykor hasvillantós szettekbe bújjon.


Forrás:

Lizzo nem egy szívbajos csajszi, elképesztően vagány, bevállalós, semmitől sem fél. Imád smink nélkül mutatkozni, semmi baja nincs arcának természetes szépségével.