Galéria

Sztárok, akiken nyomot hagyott a plasztika és a függőségek

Forrás:

Az Amerikai pite sztárja sajnos a filmeket követően nem volt túl sikeres színésznőként. Számos plasztikai beavatkozáson esett át, mert betegesen hajszolta a tökéletességet, erre pedig rátett jó néhány lapáttal az, hogy anorexia alakult ki nála. Mára bánja a legtöbb műtétet, de elfogadta külsejét, és mindig visszavág a beszólogató netes trolloknak. 


Forrás:

A színésznő a Narancsvidék című sorozattal lett ismert. Azokban az években pedig mindenki rajongott érte, nagy karrier állt előtte. A drogok, az ismertséggel járó nehézségek és a mentális betegségei azonban ketté törték a karrierjét és sajnos az idő is nyomot hagyott rajta a rossz életmódja miatt. Bár még csak 36 éves, sajnos jóval többnek néz ki.

Arról nem is beszélve, hogy komoly peren van túl, saját édesanyjával viaskodott a bíroságon. Erről IDE KATTINTVA olvashatsz többet.


Forrás:

Az egykori pop hercegnőt be sem kell mutatnunk, hiszen a világ szeme előtt omlott össze, került az apja gyámsága alá, majd évekig harcolt a szabadságáért. A számos gyógyszer és lítium köztudottan nagyon csúnya nyomokat hagy az ember bőrén és egész külsején. Az egykor csodaszép Britney ma 41 éves, de az Instagramjára posztolt videók és képek miatt sokszor aggódnak mentális egészségéért a rajongók.


Forrás:

Charlie Sheen volt felesége a 90-es évek egyik legszebb, legtermészetesebb bombázója volt. Ezért is nagy kérdés, miért döntött végül a beavatkozások mellett. A színésznő alkoholizmusa és plasztikafüggősége sajnos teljesen eltorzította bájos szépségét, ami ahhoz is vezetett, hogy filmes karrierje véget ért.


Forrás: A színész az egyik legnagyobb tehetség a filmes szakámban a mai napig, ám az őt körülvevő botrány, amit az Amber Hearddal folytatott jogi csatározása miatt kellett átélnie, teljesen padlóra küldte. Bár idén megnyerte a rágalmazási pert, az elmúlt évek nyomot hagytak külsején. Reméljük, hogy napról napra jobban van!