Galéria

Alacsony hollywoodi sztárok

Forrás:

Tom Hollandnak sok netes troll beszólt, amikor összejött a gyönyörű és nála magasabb Zendayával, a tehetséges, fiatal színészt azonban nem zavarja, hogy csak 173 centire nőtt.


Forrás:

Talán nem gondoltad volna, de Vasember egy csöppet sem magas, sőt, Robert Downey Jr. bizony az alacsonyabb pasik közé tartozik a maga 173 centijével.


Forrás:

A Trónok harca Jon Snow-ja már a sorozatban sem tűnt magasnak, ez pedig a való életben is így van. Kit Harington 173 centire nőtt.


Forrás:

A fantasztikusan tehetséges színészlegenda, Joaquin Phoenix sem magasságával hódította meg az egész világot, ő 173 centi.


Forrás:

A fotóin és a mozivásznon Mark Wahlberg sokkal magasabbnak tűnik, mint amilyen a valóságban, az izmos sztár „mindössze” 172 centi.


Forrás:

Tom Cruise Hollywood egyik legalacsonyabb akciósztárja és szépfiúja, akit annak idején egy cseppet sem zavart, hogy Nicole Kidman sokkal magasabb nála. A sztár 170 centi.


Forrás:

A többnyire vígjátékokban szereplő színész, Ben Stiller is alacsonyabb sok sztárnál, 167 centi.


Forrás:

A Gyűrűk ura hobbitja, Elijah Wood talán azért is kapta meg annak idején ezt a szerepet, mert alacsonyabb alkat, mindössze 165 centi.


Forrás:

Az éhezők viadalának szimpatikus férfisztárja, Josh Hutcherson nem egy magas pasi, sokaknál alacsonyabb 165 centijével.


Forrás:

Az Agymenők sztárja, Johnny Galecki nem nőtt magasra, 165 centijével azonban sok nő szívét megdobogtatta.


Forrás:

A Harry Potter-filmek főszereplője, Daniel Radcliffe szintén nem tartozik a legmagasabbak közé, ennek ellenére a mai napig imádják világszerte. Ő 165 centi magas.