Galéria

Izgalmas sorozatok a Disney+ kínálatából

Forrás:

Candy: Halál Texasban

A Candy: Halál Texasban egy igaz történeten alapuló bűnügyi sorozat, ami öt epizódban meséli el, hogyan és miért ölte meg a kisváros egyik legnépszerűbb mintaanyukája, Candy Montgomery 1980-ban a szomszédját, Betty Gore-t egy fejszével. A főszerepet Jessica Biel kapta, az egyik fontos mellékszerepet pedig épp a férje, Justin Timberlake.


Forrás:

Hazudj! (Tell Me Lies)

A Hazudj! című sorozat egy Carola Lovering nevű írónő azonos című, életrajzi ihletésű regénye nyomán készült. A sztori szerint Lucy és Stephen az egyetemen ismerkednek meg egymással, szerelmesek lesznek, összejönnek. Kapcsolatuk azonban toxikus, ráadásul nem csak számukra, hanem azokra nézve is, akik körülöttük élnek.


Forrás:

The Old Man

A The Old Man egy olyan dráma-thriller sorozat, amely Thomas Perry 2017-ben megjelent, azonos című regényén alapszik. A főhős, Dan Chase (Jeff Bridges) nyugdíjas CIA-ügynök, aki Vermontban él közel 30 éve. Egy nap betörnek hozzá, ő pedig megöli a betolakodót. Emiatt azonban kénytelen menekülőre fogni, hogy megússza a börtönbüntetést.


Forrás:

Így jártam apátokkal

2022-ben végre megérkezett az Így jártam anyátokkal spin-offja, Az így jártam apátokkal, amelynek főszerepét Hilary Duff kapta. Mellette olyan sztárok tűnnek fel, mint Chris Lowell, Francia Raisa, Suraj Sharma, Tom Ainsley, Tien Tran vagy Kim Cattrall. A történet szerint Sophie 2050-ben leülteti a fiát, hogy elmesélje neki, hogyan jöttek össze annak idején az apjával, akivel 2022 januárjában találkoztak először. A folytatás már bizostan jön!


Forrás:

A kibukott

A kibukott című sorozat egy nem mindennapi üzletasszony, Elizabeth Holmes igaz történetét meséli el, aki kezdetben bájos és roppant tehetséges startuppernek tűnt, majd kiderült, hogy csalással átvágta az egész Szilícium-völgyet. Összesen 11 év börtönre ítélték, hiába kért bocsánatot könnyes szemekkel a bíróságon. A képernyőn Amanda Seyfried személyesítette meg.


Forrás:

Ms. Marvel

A Ms. Marvel egy amerikai szuperhős sorozat, ez a Marvel-moziverzum sorozat világának hetedik darabja. A sztori egy 16 éves pakisztáni-amerikai gimis, Kamala Khan történetét meséli el, aki Jersey City-ben él, Carol Danvers rajongó, illetve fanfiction sztorikat ír Marvel kapitányról. A fiatal lány élete akkor változik meg, amikor a Nega-Bands segítségével kozmikus képességekre tesz szert.