Galéria

Vége a Mars retrográdnak: csillagjegyed elárulja, mi változik az életedben ezután

Forrás: Az utóbbi időben lehangoltnak érezhetted magad és talán már meg is ijedtél, hiszen elvesztetted az inspirációd, de vége a motiváció nélküli időknek! Ismét magabiztos, elhivatott és energikus leszel telis-tele csodálatos ötletekkel.
Forrás: Könnyen lehet, hogy a retrográd időszakban megkérdőjelezted saját képességeidet és kevesebbnek érezted magad másoknál. A most következő időszak viszont arra fog megtanítani, hogy soha ne hasonlítgasd magad másokhoz.
Forrás: Nem túl gyakran fordul elő, hogy a szenvedély és az energia bolygója áthalad a jegyeden, nem is beszélve arról, hogy ott retrográd mozgást végez. A retrográd időszak lehetővé tette számodra a befelé fordulást, ez a hosszas gondolkodás pedig most azt eredményezi, hogy átvedd az irányítást és végre úgy rendezd az életed, ahogy már régóta szeretted volna.
Forrás: 2022-ben úgy érezted, hogy túl sok minden kavarog a fejedben és nagyon nehezen tudtad meghatározni, hogy mi az, amire igazán vágysz. A Mars retrográd viszont előtérbe hozta ezeket a vágyakat. Az önvizsgálattal töltött idő alatt nem csak jobban megismerted magad, hanem megbizonyosodtál róla, hogy jó ötlet követned a megérzéseidet.
Forrás: A retrográd időszak rákényszerített, hogy elgondolkodj rajta, milyen feszültséget okoznak benned a társadalom által diktált elvárások. Ez a tapasztalat azonban új perspektívát adott számodra, ami arra késztet, hogy kapcsolatba lépj olyan emberekkel, akik motiválnak és ösztönöznek, hogy jobb önmagad légy!
Forrás: Az utóbbi hetekben felmerült benned a kérdés, hogy játssz bátrabban, vagy elégedj meg azzal, hogy a háttérben maradsz. Az biztos, hogy mostantól nem csak a munkádnak fogsz élni, hanem előtérbe helyezed azokat a projekteket, amik fontosak számodra és biztosítják a fejlődésed.
Forrás: Korábban hezitáltál, hogy próbálj-e ki olyan új dolgokat, melyek régóta vonzottak, de most sikerül mindent átértékelned és végre tisztán látnod. A Mars a párkapcsolatok házának uralkodója is, így nagy eséllyel a párkapcsolatodat érintő kérdések és válaszok is jobban körvonalazódtak benned, mint valaha.
Forrás: Most már végre készen állsz arra, hogy kezeld azt a rengeteg elfojtott dühöt, amit ott raktároztál magadban. Ez a felszabadító érzés pedig segít előre lépni és elérni a céljaidat.
Forrás: A retrográd időszak kényszerített, hogy szembe nézz olyan információkkal, amiket szándékosan titkoltál el egy másik személy elől. Most viszont nem futhatsz tovább, tisztáznod kell mindent, hogy végre tiszta lappal indulhass. Rá fogsz jönni, hogy a kockázatvállalás nem feltétlenül rossz.
Forrás: A retrográd arra késztetett, hogy kimozdulj a napi rutinodból, ez pedig számos megoldatlan kérdést hozott a felszínre. A legfontosabb feladatod most, hogy megtaláld a módját, hogy csökkentsd a stresszt az életedben.
Forrás: Az elismerés iránti vágyad az egekbe szökött az év első napjaiban. Így aztán most a legnagyobb feladatod az, hogy kitaláld, mi az, amiben ki tudnál teljesedni, amit szívvel-lélekkel tudnál csinálni. Ha erre rájössz, ki fogod tudni aknázni a benned rejlő lehetőségeket.
Forrás: A retrográd időszakban rájöttél, hogy milyen mély jelentőséggel bírnak a családi minták az életedben. A családod és a biztonságot adó környezet lett a legfontosabb számodra. Készen állsz arra, hogy leszámolj bizonyos rossz mintákkal, és rendezd a kapcsolatodat a rokonaiddal, hogy ezeket a rossz mintákat ne add tovább jövendőbeli gyermekeidnek.