Galéria

Van, aki úgy érzi nem tehetett mást: híres emberek, akik nem álltak ki gyermekük mellett

Forrás: Bruce Jenner, azaz mostmár évek óta Caitlyn Jenner Kris Jennerrel kötött házassága után szó szerint hátat fordított két nagyfiának, Brodynak és Brandonnak. Brody, akit sokan a The Hills sorozatból ismerhetnek, elmondta, hogy nagyon fájt neki, amikor apja nem állt ki mellette feleségével szemben, aki őt és bátyját teljesen kizárta új családjukból.
Forrás: Ilyen durva nyilvános viszálya a saját gyermekével talán senkinek sem volt, mint 50 Centnek. Nem világos, hogy pontosan mit csinált Marquise Jackson, 50 Cent fia, de ez odáig vezetett, hogy 50 azt mondta nyilvánosan, hogy: "Nincs többé fiam"  Sőt egy később kirakott kép alá, amin a fia és egy másik nagy ellensége szerepelt azt írta, hogy nem bánná, ha elütné őket egy busz. Bár fia többször is próbált kibékülni vele, ő teljesen hátat fordított neki.
Forrás: Woody Allen manapság valószínűleg nem gondol túlságosan sokat örökbe fogadott és mostohagyermekeire, tekintettel az ellene felhozott vádak miatt, de Mia Farrow sem a legjobb anya, legalábbis egyik örökbefogadott gyermeke kapcsán biztosan nem. Egyikük, Soon-Yi Previn volt, akivel azután szűnt meg a kapcsolata, hogy Woody-val elváltak. Állítólag túl sok gond volt az akkor kamasz fiúval, így jobbnak látta nem foglalkozni a tini problémáival.
Forrás: Jackie Chan arról ismert, hogy rendkívül nagylelkű a rajongóival, valamint számos jótékonysági és humanitárius ügyben közreműködik. Ha azonban Jackie Chan fia vagy, a tőle kapott szeretet sokkal keményebb. Jackie egy kis ideig próbált Jaycee-nek segíteni a színészi karrierjének építésében, ami végül nem jött össze, ezért a fiú drogfüggő lett. Ahelyett, hogy beavatkozott volna a fia érdekében, Jackie hagyta, hogy fia letöltse teljes börtönbüntetését, és ő feleljen saját adósságaiért.
Forrás: Anthony Hopkinsnak csak egyetlen gyermeke van, Abigail, akit még csecsemőként hagyott magára. Bár igyekeztek kapcsolatot teremteni, a lányban akkora sérelmek voltak, amik miatt Hopkins inkább nem erőltette a dolgot.
Forrás: A színész elsőszülött fia, Weston teljesen háttérbe szorult, miután apja új családot alapított. Nicolas később igyekezett fia karrierjét segíteni, de mivel nem igazán sikerült nagyobb sikereket elérnie, a drogokhoz nyúlt. Nicolas azonban segítség helyett teljesen elhatárolódott fiától, mondván, hogy nem akarja, hogy ez bármilyen hatással legyen a karrierjére vagy a többi gyerekére.
Forrás: Drew Barrymore apja sem tartozik a jó szülők táborába. Ma már mindenki tudja, hogy a gyerekszínészként kezdett Drew Barrymore már kislányként alkoholista volt a nagy nyomástól és a gyorsan jött népszerűségtől. Anyja még hagyta is, hogy azt tegye, amit akar, amíg hozza a pénzt. Sokan azt hihetnék, hogy ilyenkor lép fel egy védelmező apa, de nem! John inkább minden kapcsolatot megszakított gyermekével és úgy tett, mintha nem az ő dolga lenne vigyázni rá.