Galéria

Divatos kifogások! 3 mondat, ami gyakran hagyja el a nők száját

Forrás: Na ez az, amit: NE! Lehetséges, hogy jó pár trend átlépi a komfortzónádat, így elképzelni se tudod azt a napot, amikor majd magadra öltöd ezeket a darabokat. Első körben keress egy olyan influencert/hírességet, akinek a stílusával te is könnyen tudsz azonosulni, és járj virtuális nyitott szemmel, ha a neten szörfözöl. Ne ítélj el egy divathúzást se azért, mert neked éppenséggel nem tetszik a szabásvonala, a színe vagy az anyaga. A kényelmes, megszokott gardrób luxusát pedig néha add fel egy kicsit és magad is meglepődsz majd, hogy mennyi minden állhat még jól neked.
Forrás: Elhisszük, hogy mindenből megvan a bevált darabod, és ezektől még akkor is nehéz megválnod ha már évek óta rájuk sem néztél. Nemcsak a helyet foglalják a szekrényedben, hanem téged is visszatartanak attól, hogy kicsit frissíts az ízléseden. 10 farmert tárolni szuper ötlet, de szükséged van mindre vagy csak a gyűjtögetés szelleme vezérel? Válj meg tőlük és ajándékozd meg magad pár szuper új darabbal, amit majd tényleg hordasz is!
Forrás: Az alapdarabok fogalmát régóta ismered, így tehát ebben gondolkodj, és nem, nem kell mindenből 15 féle változat. Lehet, kevesebb ruha fog lógni a szekrényedben, de annál több minőség fog beléjük szorulni, variálni pár darabbal is lehet úgy, hogy a változatosság egy pillanatra se vesszen el a hétköznapi megjelenésedből.