Galéria

Ha emelnéd a tétet a szexben: 5 társasjáték, amit ki kell próbálnod

Forrás: Igazi kuriózum a társasok világában, hiszen nem feltétlen csak ketten kell játszani. Sőt! Az Oooh, igen? társas egy nagyszerű magyarok által kitalált arcpirítóan őszinte játék, ami a gyakorlati feladatok helyett igazi diskurzust tud elindítani az emberek között. Ha kíváncsi voltál, kit izgat fel a csúnya beszéd, a szexjátékok vagy éppen a lábujjak, akkor ez bizony a te játékod lesz!

Ár: 7960 Ft
Forrás: Ha valóban viszonyt kezdenél a pároddal, akkor ezzel a társassal garantáltan sikerül. Elképesztően színes feladatok tarkítják a repertoárt, amelyeket 3 különböző szinten csinálhattok. Ezzel a játékkal valóban magasabb szintre emelhetitek a kapcsolatot.

Ár: 11 989 Ft
Forrás: Ez a játék abszolút a szerencsén múlik, de senki sem lesz vesztes. Fantasztikus élményt nyújt minden szerelmes számára, ami tabuk nélkül, kendőzetlen módon engedi szabaddá tenni a fantáziánk legbelsőbb kívánságait. Szó szerint kaland, aminek a végén különleges kincset fedezhetsz fel a szexben.

Ár: 9990 Ft
Forrás: Magyarországon végre ismét elérhető a világszerte nagy sikernek örvendő társas, amelyhez kiegészítők is társulnak. Nem egyszerűen izgató, hanem extrém és igazán vad játék minden olyan ember számára, aki a szexet csak is színesben látja.

Ár: 14 990 Ft
Forrás: Mutogatni, rajzolni, beszélni... csak éppen a szexről és a szexszel kapcsolatosan. Az biztos, hogy a gyerekkorunkból ismert Activity teljesen új értelmet nyer ebben a formában, ami igazán csodás kis fűszert adhat egy péntek esti szexmaratonhoz.

Ár: 11 989 Ft