Galéria

6 szigorú szabály, amit Jennifer Lopez pasijának be kell tartania

Forrás:

Jen és Marc kapcsolata alatt bizony megtörtént, hogy a férfit hírbe hozták egy légiutas kísérővel. Hogy pontosan mi történt kettejük között, azt nem tudjuk, de JLo biztosra ment, hogy ez ne fordulhasson elő többet. Bennfentesek szerint az eset óta az énekesnő kizárólag férfi személyzettel repül a magángépén, pontosabban a férfi személyi asszisztenseit veti be utaskísérőként.


Forrás:

Jennifer neve hallatán azonnal beugrik róla egy kép a lelki szemeink előtt, hogy még 50 felett is zseniális formában van. Épp ezért nem csoda, ha „elvárja” a másik felétől, hogy ő is karban tartsa a testét és odafigyeljen az egészségére. Főleg igaz ez most Benre, külföldi lapok szerint ugyanis a színésznek szigorú diétát kell követnie azóta, hogy összejöttek, ráadásul elvárja, hogy együtt járjanak edzeni.


Forrás:

Nemcsak Marc Anthony hűtlenségéről terjedtek el a pletykák korábban, de Alex Rodriguez körül is kialakult egy megcsalási botrány. Ben előtt ugyanis Alex volt Jennifer jegyese, akiről felröppent a pletyka, miszerint Madison LeCroy-al közelebbi kapcsolatba került. Nem sokkal később a pár egyébként szakított is, sőt bennfentesek szerint JLo az eset óta elvárja a pasijától, hogy bármikor, a másik engedélye nélkül csekkolhassa a telefonját.


Forrás:

Amikor az énekesnő A-Roddal randizott, megtiltotta neki, hogy 3 italnál többet igyon, ha elmegy a haverjaival szórakozni. Maga Jennifer sem iszik alkoholt, sőt kávét sem szokott, legfőképp azért, mert ezek rossz hatással vannak a bőrképre. Benről viszont köztudott, hogy alkoholproblémai miatt többször is volt elvonón, ám mivel belátta, hogy szenvedélybetegségére rámehet a gyerekeivel való kapcsolata is, leszokott az italról.


Forrás:

Külföldi lapok azt rebesgetik, Jen házassági szerződést akar kötni Bennel, amiben többek között az is szerepel, hogy a színész vállalja, hogy hetente legalább négy alkalommal ágyba bújik a feleségével.


Forrás:

Bár Jennifer és Marc kapcsolata 2014-ben szakítással végződött, ez nem jelenti azt, hogy a mai napig ne lennének egymás életének részei. Két gyönyörű közös gyerek köti őket össze, ráadásul Jen igazi barátként tekint az exére. Mivel a gyereknevelésből mindketten kiveszik a részüket és gyakran találkoznak, ezért az énekesnő számára nagyon fontos, hogy szíve választottja is jó viszonyt ápoljon Marckal.