Galéria

Sztárok és beszédes ruháik

Forrás:

Julia Roberts 2022-ben, a Beugró a Paradicsomba című film premierjén viselte ezt a személyre szabott, extravagáns Alexander McQueen ruhát, amin olyan évszámok voltak láthatók, amik fontosak az életében. Ilyen volt a 2002-es év, amikor férjhez ment, de feltűnt a szetten a gyerekek és férje monogramja is.


Forrás:

Kristen Stewart 2018-ban a Cannes-i Filmfesztiválon cipő nélkül vonult végig a vörös szőnyegen a Csuklyások című filmjének premierjére. A tűsarkút azért húzta le, mert teljesen kiakadt azon, hogy a szervezők kötelezővé tették a nők számára a magas sarkút, lányok nem mehettek laposban. Igaza volt, nem?


Forrás:

Ariana Grande az esküvője napján olyan gyöngy-gyémánt fülbevalót viselt, ami gyönyörűen passzolt az eljegyzési gyűrűjéhez. Ami még ennél is szebb, hogy az egyik fejjel lefelé volt a fülében, a másik a „helyes” irányban. Ezzel a hullámhegyeket és hullámvölgyeket akarta szimbolizálni az életében.


Forrás:

A Fekete Párduc 2. premierjén a filmsorozat színésznője, Letitia Wright egy olyan szettben jelent meg a vörös szőnyegen, ami kísértetiesen hasonlított arra, amit az időközben elhunyt Chadwick Boseman viselt az első rész bemutatóján. Így emlékezett meg a színészről, akit túl korán ért a halál.


Forrás:

A Maleficent premierjén Elle Fanning egy igazán egyszerű ruhácskában jelent meg, ám a cipője már annál izgalmasabb volt. A cuki Charlotte Olympia cipő Aurora hercegnőt mintázta.