Galéria

Sztárok, akik 50 éves koruk után vállaltak először gyermeket

Forrás: Javarészt férfiak kaptak helyet a cikkben, de Janet Jackson is 50 felett lett édesanya. Az énekesnő sokakat meglepett, amikor 50 évesen bejelentette, hogy első gyermekét várja, a kis Eissa pedig 2017 januárjában jött világra, amikor Janet már 50 is elmúlt. Ez nem sokkal azelőtt történt, hogy férjével elváltak, viszont ez nem akadályozta meg őt abban, hogy csupa jóval halmozza el imádott gyermekét.
Forrás: A színész öt gyermek apukája, két különböző anyától. Első gyermeke, Tabitha 2011-ben jött világra, amikor 50 éves lett, innentől kezdve viszont elég gyorsan érkeztek a többiek is; volt, hogy a színész exe és aktuális párja egyszerre voltak várandósak, pár hónap eltéréssel. Hugh Grant viszont semmit sem bánt meg, imádja gyerekeit, és ma már boldog házasságban él Anna Ebersteinnel. Legutóbb 2018-ban született meg gyermekük.
Forrás: A népszerű színésznő sosem szült gyermeket, de ettől még igenis édesanya! Az 50-es éveiben járt, amikor úgy döntött, hiába egyedülálló, ő igenis családot alapít, így örökbe fogadott két gyermeket, Dextert és Duke-ot. Élete egyik legjobb döntése volt!
Forrás: A gyönyörű modell 51 évesen jelentette be, hogy édesanya lett, mert megszületett csodálatos kislánya. Túl sok részletet a születés körülményeiről nem árult el, csak annyit, hogy nem örökbefogadta őt, hanem vér szerint is az övé a gyermek. Ebből a rajongók kikövetkeztették, hogy béranya segítségével jöhetett világra a kislány.
Forrás: A Szex és New York színésze 2008-ban lett apuka, amikor már elmúlt 53 éves! Feleségével, Tara Wilsonnal valójában még 2001-ben ismerkedtek meg, amikor a nő pultosként dolgozott egy bárban, amit Chris Noth üzemeltetett. Kettejük között több, mint 20 év a korkülönbség, de ez nem okozott gondot számukra. 2008-ban megszületett első fiuk, majd 2012-ben egybekeltek, és egészen 2020-ig vártak a második gyermekkel. Ekkor Chris Noth már 65 éves volt.
Forrás: Az America's Got Talent híres zsűritagja 54 évesen döntött úgy, hogy nagyjából készen áll az apaságra. De még akkor, barátnője várandóssága alatt is azt mondta, hogy nem túl jó a gyerekekkel, és sosem tudja, mit kéne tenni, de ha a gyermek nagyobb lesz, biztos jobban kijönnek majd. Az biztos, hogy nem bánta meg a családalapítást, mert amint kézbefogta fiát, tudta, hogy minden rendben lesz.
Forrás: A színészt senkinek sem kell bemutatni, sokáig Hollywood legnagyobb agglegénye volt. Aztán jött Amal Clooney, aki elrabolta a szívét, és aki elérte, hogy George oltár elé vonuljon. Sőt, azóta már büszke apuka, ikergyermekeik 2017-ben jöttek világra. A színész ekkor volt 56 éves.
Forrás: A színésznek sok női hódolója volt, ráadásul háromszor megnősült, de mégsem érezte úgy, hogy készen állna a családalapításra. Aztán megismerte feleségét, Emilie Livingston egykori olimpiai tornászt, és 2014-ben feleségül is vette. Ezt követő évben megszületett Charlie, majd 2017-ben River is, így a színész először 62 évesen lett apuka.
Forrás: A világhírű zenész 63 éves volt, amikor apai örömök elé nézett szerelmével. David Furnish-sel egy béranya segítségét vették igénybe, aki által 2010-ben megszületett első fiuk, Zachary. 2013-ban aztán ismét bővült a család, akkor is egy kisfiú érkezett hozzájuk.
Forrás:

A 80-as és 90-es évek filmjeinek sztárja, Steve Martin 67 éves volt, amikor először lett édesapa! Felesége, Anne Stringfield, aki 26 évvel fiatalabb nála, 2012-ben adott életet gyermeküknek, a kis Mary Martinnak. A színész elárulta, hogy szerinte remek volt így az időzítés, mert ha korábban lett volna apa, biztos, hogy borzalmasan tudott volna helytállni ebben a szerepben. Így viszont tényleg 100%-ot tudott adni kislányának.


Forrás: Íme egy cuki fotó a színészről és kislányáról.