Galéria

10 híres ember, akik bebizonyították, hogy a genetikai sokféleség csodás

Forrás: Első ránézésre senki sem gondolná, pedig Mariah-ban sok minden keveredik. Szülei ugyan amerikai állampolgárok, de édesapja afroamerikai és venezuelai származású, míg édesanyja ír. Nem meglepő, hogy az énekesnő is különleges lett.
Forrás: Ez a sötét bőrű és kék szemű színész belopta magát minden Grace Klinika rajongó szívébe, amikor Jackson Avery sebész szerepében tűnt fel. Ő a tökéletes példa arra, hogy a sokszínűség a szépség szinonimája lehet. Apja felől afroamerikai, anyja felől svéd gyökereket kapott.
Forrás: Ez a jóképű színész Alaszkában született, de amerikai, európai és ázsiai vér is folyik az ereiben. Apja angol származású, míg anyja koreai. Az eredmény pedig magáért beszél, hiszen Charles elképesztően szexis férfi.
Forrás: Momoa lenyűgöző etnikai keverék lett., ugyanis édesapja hawaii származású, édesanyja német és ír gyökerekkel rendelkezik. Több interjúban azt is kijelentette, hogy édesanyja is az indián pawnee törzs leszármazottja, ezért is fontos számára az őslakos népek védelme.
Forrás: Ez a fiatal és tehetséges színésznő is igen egyedi származással bír, ugyanis apja felől nigériai, anyja felől német és skót géneket kapott.
Forrás: Ez a gyönyörű nő keresett modell, és befolyásos és sikeres vállalkozó. De, ha ez nem lenne elég, igazán egzotikus és egyedi szépségű is, amit a genetika varázsának köszönhet. Apja norvég származású amerikai, édesanyja pedig Thaiföldről származik.
Forrás: Dwayne birkózóként kezdte pályafutását, később pedig akciófilmek sztárja lett. A birkózás iránti szenvedélye azonban családjától ered. Ír származású afrikai-kanadai édesapja volt az első színes világbajnok a tag team kategóriában. Édesanyja pedig szamoai származású.
Forrás: Apja részéről Vanessa ír, francia és indián ősökkel rendelkezik. Anyja felől pedig ázsiai felmenőket tud felmutatni. Vanessa anyja a Fülöp-szigeteken született, ami egyébként szintén látszik csodás külsején.
Forrás: Sussex hercegnéjének egyedi szépsége van. Sőt, a tudósok szerint az arcát a világ egyik legszebbnek arcának tartják, mivel az arányai szinte tökéletesek. Vegyes etnikai hovatartozására is büszke: édesapja német, angol és ír felmenőkkel rendelkező amerikai, édesanyja pedig nigériai felmenőkkel rendelkező afroamerikai.
Forrás: A színésznő szépsége legendás, ami nem is csoda, hiszen nagyon sok minden fedezhető fel benne. Apja felől Halle afroamerikai, míg anyja a kaukázusi régióból származik.