Galéria

Sztárok, akik majdnem nem kapták meg életük legfontosabb szerepét

Forrás: Ma már nehéz elképzelni, de eredetileg Tom Selleck lett volna Indi, vagyis Indiana Jones, a tesztfelvételen is túl voltak. Pont ekkor azonban ajánlottak neki egy nagyszerű sorozatszerepet, a kettő azonban nem fért volna bele az idejébe, így kiszállt. Így jött a képbe Harrison Ford.
Forrás: Mivel a kilencvenes években Leonardo DiCaprio nagyon hamar híres és imádott lett, úgy érezte, minden rendező vele akar dolgozni. Emiatt egy kissé elszállt magától, a Titanic meghallgatásán konkrétan megsértődött, amiért arra kérték, csináljon meg egy próbafelvételt Kate Winslettel. A rendező ekkor közölte vele, hogy szálljon le a magas lóról vagy nem kapja meg a munkát. Leo ekkor összekapta magát és megcsinálta.
Forrás: Sadie Sink mindössze 14 éves volt, amikor megkapta a Stranger Things sorozat Max-ének szerepét. Ez azonban nem volt könnyű menet, a rendező eredetileg ugyanis túl öregnek tartotta, így nem őt akarta. Sadie kitartott, kérte, hadd próbálkozzon még. A taktika bevált.
Forrás: Hiszed vagy sem, eredetileg nem Scarlett Johansson kapta meg a Marvel filmek Fekete Özvegyének szerepét, hanem Emily Blunt. Neki azonban egy másik munka miatt vissza kellett ezt mondania. Végül Scarlett lett a befutó!
Forrás: Az 1961-es klasszikus, az Álom luxuskivitelben rendezője, Truman Capote eredetileg azt akarta, hogy Marilyn Monroe játssza a főszerepet, azonban őt tanácsadói lebeszélték erről, így visszautasította. Így jött a képbe Audrey Hepburn, aki zseniális alakítást nyújtott.
Forrás: Jennifer Lawrence-ről kevesen tudják, de imádja Az éhezők viadala könyvsorozatot, ezért azzal céllal ment el annak idején a filmes meghallgatásra, hogy elmondja a rendezőnek, ezek a könyvek annyira jók, hogy csak elrontaná, ha mozivászonra vinné őket. A rendező erre azt felelte, ő is hatalmas fan és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a filmek jók legyenek és hűek a kötetekhez. Jen ettől annyira megnyugodott, hogy abba is belement, hogy ő legyen a főszereplő, Katniss.