Galéria

Gonosz mostohák: 6 híres ember, akire valóban igaz a mostoha jelző

Forrás: LeAnn Rimes bár a médiában imád mostohagyermekeiről beszélni, a gyerekek édesanyja, Brandi Glanville kicsit sem tartja jó mostohának. Egy interjúban elmondta, hogy LeAnn BB puskákat vett a gyerekeinek, amit szerinte egy jó érzésű ember sem vett volna sem a saját, sem a mostohagyerekeinek. Véleménye szerint tudatosan próbálta őket rossz útra terelni.
Forrás: Brody Jenner szerint Kris nem volt különösebben megbízható és kedves mostohaanya. Miután Bruce feleségül vette, szinte megszűnt a kapcsolata az apjával „A kapcsolatom [Krissel] mostanra jobb, de felnőtt koromig nem láttam sokszor, és nem hittem az önzetlen szándékaiban. Nem volt a legjobb kapcsolatunk – nem csak vele, apámmal, Bruce-szal sem” – mondta Brody a Now Magazine-nak adott interjújában. Véleménye szerint a Kardashian mama kicsit sem vett tudomást róla és a testvéréről, ezért kifejezetten kívülálló volt a családban.
Forrás: Hugh Hefner özvegye, Crystal Harris – aki hatvan évvel fiatalabb – nyíltan bevallotta, hogy az anyagi biztonság miatt ment feleségül a milliárdoshoz, ami valóban hihető, hiszen három évvel a halála előtt hirtelen elhagyta, és megpróbált kisebb vagyont legombolni az uráról. Annak ellenére, hogy ő a mostohaanyja a második házasságából származó két fiának, Marstonnak és Coopernek, mindkettővel kikezdett, szerencsére sikertelenül.
Forrás: Amikor Halle Berry feleségül ment Eric Benethez, állítólag nagyon közel állt a zenész lányához, Indiához. Egyszer még azt is fontolóra vette, hogy örökbe fogadja. Ám miután elváltak, Berry a kislánnyal is megszakított minden kapcsolatot. Benet végül Wisconsinba küldte a 12 éves lányt, hogy a nagymamájával éljen. „Szomorú vagyok India miatt, amiért anyaként elveszítette Hallét. Úgy tűnt, sok a közös bennük, és igazi kötelék van köztük” – mondta Benet egyik rokona. Ha Berry valóban kapcsolatot akart volna a mostohalányával, akkor a szakítás után is találhatott volna rá módot, hogy vele legyen, de inkább eldobta.
Forrás: Az egykori amerikai elnök feleségéről számos mém látott napvilágot, amin jól kivehető, hogy nemcsak férjével, hanem annak kedvenc gyermekével, Ivankaval is botrányos a kapcsolata. Az egykori modell mindig is féltékeny volt Ivanka szépségére és eszére. Sőt, miután Donald Trump lett az elnök, elsősorban lányát kérte fel a nyilvános események szóvivőjének, ami csak tovább rontott a köztük lévő amúgy is rossz viszonyon.
Forrás: Alec Baldwin második feleségével akkor ismerkedett meg, amikor nagylánya, Ireland épp kamaszkorban volt. A válást amúgy is nehezen viselő sztárcsemete ezért is jött ki nehezen apja új választottjával. Hilaria azonban nem sokat tett, hogy ez változzon. Sőt, egyes források szerint azon volt, hogy elidegenítse férjét botrányos lányától, hogy az csak vele és közös gyerekeikkel foglalkozzon. És sajnos így is lett...