Galéria

Mutasd a parfümöd, megmondom, milyen vagy az ágyban!

Forrás:

Ha a fás illatokat kedveled, mint a szantálfa, pacsuli, vetiver, cédrus, akkor fegyelmezett, komoly és racionális ember vagy. Céltudatosság jellemez, előre tervezel és ki is tartasz elképzeléseid mellett. Barátként és a szerelemben önzetlen, őszinte és mély érzésű, de döntéseidben inkább az eszedre hallgatsz. A szerelemben fontos számodra, hogy társad ambiciózus, szellemi partner legyen, akire felnézhetsz.

Az ágyban általában nehezen engeded el magad, csak akkor tudod átadni magad az élvezeteknek, ha már jól ismered a partnered és megbízol benne. Az egyéjszakás kaland, a puszta testiség számodra nem pálya, sokkal inkább lázba hoznak az olyan férfiak, akiket elsősorban intellektuálisan tartasz vonzónak. Az ész, az ambíció ugyanis mindennél jobban elvarázsol. De még ha a partnered ilyen is, az irányítást akkor is nehezen adod át neki. Ám ha megtalálod az igazi társad, egyre jobban kinyílsz mellette és idővel képes vagy teljesen levetkőzni a gátlásaidat és akár együtt kísérletezni vele a minél teljesebb szexuális élmény megéléséért.

Fás parfümök: Gucci Bamboo, Guerlain Les Absolus d'Orient Santal Royal, Gucci Mémoire d’Une Odeur uniszex eau de parfum

A JOY-Napok alatt a Marionnaud kuponnal fantasztikus parfümöket szerezhetsz be, kedvezményes áron! Részletekért klikk ide!
Forrás:

Ha a zöld illatokat kedveled, mint az ibolya, jácint, rebarbara, borostyánlevél, galbanum, menta, levendula, akkor energikus, sportos ember vagy, akinek nagy a szabadságvágya. Nehezen viseled a kötöttségeket, vagy ha uralkodni akarnak rajtad. Szellemi beállítottságod révén nyitott vagy az újdonságokra, keresed a kihívásokat, a változatosságot, magad is kreatív megoldáskora törekszel. És ez nem csupán a mindennapokban, de az ágyban is igaz rád. A szerelemben olyan párra vágysz, aki a barátod és a társad is egyszerre és aki nem akar korlátozni a szabadságodban.

Szexuális életedre a változatosság és a kreativitás jellemző, ami nem azt jelenti, hogy hetente váltogatod a partnereidet. Sokkal inkább azt, hogy olyan férfit választasz magad mellé, aki mellett mindezt megélheted. Nagyon fontos számodra az is, hogy a választottad szeressen mozogni, hiszen téged a szabadban való mozgás tölt fel leginkább és imádod az olyan kihívást jelentő sportokat is, mint a vadvízi evezés vagy a sziklamászás. Az ágyban szívesen szabadjára engeded a benned tomboló energiákat, igazi lepedőakrobata vagy, akinek a jelszava: „Minél változatosabb, annál jobb”.

Zöld illatú parfümök: Elisabeth Arden Green Tea; Dsquared2 Red Wood; Yves Saint Laurent Libre


A JOY-Napok alatt a Marionnaud kuponnal fantasztikus parfümöket szerezhetsz be, kedvezményes áron! Részletekért klikk ide!


Forrás:

Ha a virágos illatok állnak közel hozzád, mint a rózsa, gyöngyvirág, magnólia, orgona, frézia, ylang-ylang, akkor szelíd és romantikus lélek vagy. Egyszerre vagy visszafogott, természetes és csábítóan nőies. Fontos számodra, hogy béke, nyugalom és harmónia vegyen körül. Családcentrikus, türelmes és gondoskodó vagy, aki hozzátartozóit elhalmozza szeretetével. Egyedül kissé bizonytalan vagy, erős, megértő és gondoskodó partnerre vágysz, akire támaszkodhatsz.

Számodra a jó szex rózsaszirmokkal, pezsgővel és sok-sok simogatással kezdődik. A kényeztető előjáték szerelmi életed egyik legfontosabb eleme. Szeretsz csábítani, de általában megállsz az ártatlan flörtölésnél, mert bár hódításra születtél, csak azt engeded magadhoz igazán közel, aki a szívedet is meghódítja. Szereted a partnered becézgetni és minden kívánságát teljesíted, de ugyanezt te is elvárod tőle. Ha azonban úgy érzed, a párod elhanyagol, beveted női praktikáid teljes kelléktárát és örömmel teszed féltékennyé és persze a gyönyörök virágoskertjétől is elzárod, amíg meg nem bánja bűneit és el nem kápráztat egy fényűző vacsorával vagy egy hatalmas csokor vörös rózsával.

Virágos illatú parfümök: Chloé Roses de Chloé; Calvin Klein Euphoria; Dior- Blooming Bouquet

A JOY-Napok alatt a Marionnaud kuponnal fantasztikus parfümöket szerezhetsz be, kedvezményes áron! Részletekért klikk ide!


Forrás:

Ha a gyümölcsös illatokat részesíted előnyben, mint az alma, dinnye, barack, ribizli, málna és citrusfélék (mangó, grapefruit, mandarin, citrom), akkor fiatalos, vidám, élénk és bohókás ember vagy, akiben pezseg a tettvágy. Nem szereted a magányt, az egy helyben ülést. Szükséged van a társaságra, a közös programokra. Optimista vagy, és élvezni akarod az életet, emiatt hajlamos vagy olykor a problémákat a szőnyeg alá söpörni, a kötelességeket elodázni. A párkapcsolatban leginkább olyan partner illik hozzád, aki gyengéd, de képes irányítani.

Igazi hedonistának születtél, aki az élet minden pillanatát szeretné kiélvezni. Szexuális életedre is ez a vehemencia jellemző: jöhet minden, ami élvezetes. Számodra nincsenek tabuk, szívesen próbálsz ki új dolgokat és olykor akár egy kis extrémitást is bevállalsz. Mindennél jobban kedveled a vizes erotikus játékokat vagy olyan helyeken szexelni, ahol fennáll annak a veszélye, hogy lebuktok, legyen az egy lift vagy akár egy sebesen száguldó vonat egyik kupéja.

Gyümölcsös illatú parfümök: Lancôme La Vie Est Belle; Burberry Her; Hugo Boss BOSS Alive; Marc Jacobs Daisy Eau So Intense 

A JOY-Napok alatt a Marionnaud kuponnal fantasztikus parfümöket szerezhetsz be, kedvezményes áron! Részletekért klikk ide!


Forrás:

Ha a fűszeres-keleties illatokra esküszöl, mint a vanília, fahéj, szegfűszeg, gyömbér, pézsma, kakaó, chili, egzotikus virágok (orchidea, jázmin), akkor magabiztos nő vagy, aki szereti a feltűnést és ha a figyelem középpontjába kerül. Temperamentumod lobbanékony és szenvedélyes. Érzelmes és céltudatos vagy, aki mindig tudja, mit akar, és meg is szerzi, amire vágyik. A szerelemben szenvedélyes, érzéki és odaadó vagy. Hozzád hasonló szenvedélyes és érdekes partnerre vágysz, aki mindig tartogat számodra meglepetést.

Szinte mindig kapható vagy egy szenvedélytől fűtött összebújásra. Partneredet szereted elcsábítani, de szinte soha nem tudhatja, melyik énedet veszed elő éppen: a szelíd kiscicát, a dominát vagy a buja szeretőt. Imádsz táncolni, ezért szeretkezéseidet áthatja a zene és a ritmus. Párodat teljes mértékben szereted uralni, rettentően féltékeny típus vagy, aki a félrelépést soha nem bocsátja meg. Érzékiséged úgy vonzza a férfiakat, mint a fény a lepkéket, de sokan túl közel repülnek hozzád és bizony meg is égetik magukat. Mert veled csakis olyan pasi tudja tartani a tempót, aki épp olyan, mint Te: vad, tüzes, szenvedélyes és aki akár azt is bevállalja, hogy elég a szerelem tüzében.

Fűszeres-keleties parfümök: Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum; Tom Ford Tobacco Vanille; Gucci Guilty Pour Femme; Michael Kors Wonderlust

A JOY-Napok alatt a Marionnaud kuponnal fantasztikus parfümöket szerezhetsz be, kedvezményes áron! Részletekért klikk ide!