Galéria

6 további szexis híresség korai fotói!

Forrás:

A 41 éves, jeruzsálemi születésű, gyönyörű Natalie Portman mindössze tízéves volt, amikor egy étteremben kinézte magának egy modellügynökség munkatársa. A színésznő modellkedni nem akart, de kihasználta a lehetőséget arra, hogy megszerezze élete első színészügynökét.


Forrás:

Scarlett Johansson 7 évesen tudta, egy napon színésznő lesz, ekkoriban már a tükör előtt gyakorolta, hogyan tudja elsírni magát bármikor, amikor akarja. A 38 éves szépséget 1994-ben fedezték fel, azóta ő is a legdögösebbek között szerepel a nem hivatalos nemzetközi listákon.


Forrás:

A francia arisztokrata felmenőkkel büszkélkedő, háromgyerekes, szuper szexi és tehetséges, 41 éves Beyoncé már gyerekként elképesztően vágyott a sikerre, így kerülhetett be 8 évesen egy lánycsapatba rappelni és táncolni. A nagy áttörést 1997-ben a Destiniy’s Child hozta el a számára.


Forrás:

Orlado Bloom szexis felesége, Katy Perry mélyen vallásos caládban nevelkedett, így „világi” zenével csak akkor találkozott, amikor a barátai becsempésztek hozzá pár CD-t. 2000-ben kezdett el komolyabban a zenével foglalkozni, majd hamarosan a világ egyik legimádottabb sztárja lett.


Forrás:

Kétség sem fér hozzá, hogy a most 29 éves olasz-amerikai származású Ariana Grande a Z-generáció egyik legnagyobb kedvence, őt tartják a világ egyik legszebb ma élő nőjének. Egykor azonban ez a dögös énekesnő is átlagos kislány volt.


Forrás:

Nem lenne teljes ez a lista Angelina Jolie nélkül, aki annak idején tinimodellként kezdte, már 16 évesen a kamerák előtt pózolt. Csak később lett színésznő és Hollywood első számú dívája, az erotika és a nőiesség koronázatlan királynője.