Galéria

A legstílusosabb tech kütyük, amik feldobják utazásmániás életedet

Forrás: A design Oscarjának számító Red Dot-díjas Closca összehajtható sisak amellett, hogy védelmet nyújt, könnyen hordozható és szuper stílusos is.

További részletek ITT
Forrás: A Honor MagicWatch 2 erős, mint egy vadvizeken átkelő dzsip. A kerékpározással, úszással, hegymászással együtt összesen 15 mozgásformát támogat és rögzít. A sportolás közben rögzített értékek pedig motiváló hatással bírhatnak ránk és elősegíthetik az adott sportágban való fejlődésünket.
Forrás: A kettős műholdas helymeghatározó rendszerek segítségével az okosóra rögzíteni tudja a sebességet és az útvonalat futás, gyaloglás vagy kerékpározás közben, túrázás és mászás során pedig képes lekövetni a magasság változását.

További részletek ITT
Forrás: Exkluzív szilikon-vizespalack, amelyet rögzíthetsz a hátizsákodra, bőröndödre és a kerékpárodra is. A hozzátartozó CLOSCA WATER APP segítségével könnyen megtalálhatod a hozzád legközelebbi pontot, ahol díjmentesen feltöltik a palackodat, sőt meg is jutalmaznak, amiért már nem Pet palackos vizet iszol.
Forrás: Ne fizess többet az ivóvízért! Használja Closca palackot!

Az alkalmazást ITT
töltheted le.
Forrás: Nem hagy cserben szélsőséges, extrémebb terepeken, időjárási körülmények között sem.

A stílusos, vagány készülékház mindössze 9,69 mm vékony, emellett Sony dual 8 MP-es hátlapi kamerája van, f1.8-as fényerősséggel.
Forrás:

Teljesen védett a por, a homok, és a szennyeződések ellen, jól alkalmazkodik a nagy hőingadozáshoz. Legyen extrém hideg vagy meleg, nem fagy le. Ja, és valóban vízálló!

További infó ITT

 

 


Forrás: Összecsukható kerékpár környezettudatos fashionistáknak

További infó ITT