Galéria

4 dolog, ami csak most derült ki Meghan és Harry esküvőjéről

Forrás:

A források szerint Károly, mint az örömapa, hihetetlenül megindító beszédet tartott a lagzin, ahol mesélt Harry gyerekkoráról, és elmondta, hogy milyen megható látni, hogy a kisfiából férj lett. Állítólag a beszéd hatására szem nem maradt szárazon a vendégek között, így már csak azt sajnáljuk, hogy ezt a jelenetet nem láthatjuk videón!


Forrás:

Nem annyira megszokott, hogy egy hatalmas szupersztár elmegy haknizni egy esküvőre, ha viszont a királyi családról van szó, akkor teljesen természetes, hogy a talpalávalót olyan ikon szolgáltassa, mint például Elton John. Ez pontosan így volt Harry és Meghan esküvőjén, ami után Elton John férje, David Furnish is csak gyönyörű dolgokat mondott:

„Igazán inspiráló volt! Talán furcsán hangzik, de az igaz szerelem az, ami igazán átragyogott, ezt pedig mindenki érezte, az őszinte szeretetről szólt ez a nap!”


Forrás:

James Corden egy világszerte híres angol műsorvezető, aki természetesen meg volt hívva Meghanék esküvőjére, mégsem emiatt beszéltek róla az emberek a lagzi után. Utólag ugyanis kiderült, hogy James a szertartásra ugyebár nem, de a lagziba VIII. Henriknek öltözött be, és így bulizta végig az éjszakát. Szerintünk elég menő, hogy ezt bevállalta!


Forrás:

Azt tudjuk, hogy Idris Elba egy fantasztikus, Golden Globe-díjas színész, azt viszont annál kevesebben tudják, hogy a sztár DJ-ként is tevékenykedik. Így, miután már tudjuk, hogy először Elton John énekelt néhány számot, el tudjuk képzelni, hogy milyen volt, hogy ezután Idris Elba folytatta a zenélést...