Galéria

Van, aki egy óriáskígyóval táncolt: 7 híres ember, aki elmondhatja magáról, hogy a veszély a középső neve

Forrás: Egy dubai úton a vicces színész, Kevin Hart úgy döntött, hogy részt vesz egy nála nagyobb tigris etetésében. Instagram-bejegyzésében ezt mondta: „Nem hiszem el, hogy ezt tettem… féltem. A fickó azt mondta, hogy a tigrisek érzik a félelem szagát... Erre azt feleltem: "Mindjárt valami más szagát fogja érezni", mert majd besz..tam."
Forrás: Az internetes celeb, Lele Pons olyasmit tett, ami sokunknak eszébe sem jutott volna – aligátorral úszott. Egy Instagram-bejegyzésben több képet is megosztott tapasztalatairól. „A világ legcsodálatosabb élménye! Az első számú kedvenc állatom. Megszállott vagyok az aligátorok és történelmük iránt!”
Forrás: Megemelhetjük a kalapunkat Kate Winslet előtt. A Titanic forgatása során napokat töltött a süllyedő hajót ábrázoló, speciálisan épített víztartályban, ahol a víz valóban jéghideg volt. De a Rolling Stone-nak adott interjújában Winslet azt mondta, hogy kicsit sem bánta. "Soha nem hiszem el, hogy megfelelően végeztem a munkámat, hacsak nem úgy megyek haza, hogy szenvedtem." 
Forrás: Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő, aki ma már inkább rendezőként és humanitárius személyként tevékenykedik.  A Lara Croft: Tomb Raider filmek sztárjaként azonban úgy érezte csak akkor tud hiteles alakítást nyújtani, ha ő maga ugrik le egy barlang sziklájáról. Ezen kívül volt, hogy biztosítókötél nélkül mászott falat és még sorolhatnánk. Ő persze egy percig sem hátrált meg.
Forrás: Annak ellenére, hogy Cameron Diaz jelenleg szünetet tart a munkában (bár tény, hogy most fog visszatérni Jamie Foxx oldalán), korábban olyan szerepekben játszott, amelyekben kizárólag ő akarta csinálni a kaszkadőrt igénylő jeleneteket. A Charlie angyalai filmekben Diaz rengeteg sérülést és zúzódást szenvedett el, de még ez sem tántorította el ettől.
Forrás: Tom Cruise-ról mindenki tudja, hogy sosem használ kaszkadőrt és kifejezetten imádja azokat a filmeket, amelyekben veszélyesebbnél veszélyesebb jeleneteket forgathat, akár az életét kockáztatva. Legidegtépőbb mutatványa az volt, amikor a Mission Impossible: Rogue Nationben egy repülő gépben kapaszkodott. A gép 5000 láb magasan volt a föld felett. Nyilvánvalóan rá volt kötve a gépre, és minden biztonsági intézkedés védelmet nyújtott számára, de ezek ellenére óriási bátorságra volt szüksége ahhoz, hogy egyedül csinálja végig.
Forrás: Britney Spears egyik legikonikusabb pillanata az volt, amikor a 2001-es MTV Video Music Awards fináléjában színpadra lépett a Banana nevű albínó burmai pitonnal. Nem mutatta a félelem jeleit. Sőt, a jelek szerint kifejezetten élvezte, hogy ilyen különleges pillanatban lehet része és még a közönséget is megnyerte.