Galéria

5 alacsony magyar sztárpasi, akik bebizonyították, hogy nem a méret lényeg

Forrás: A ma már fotóssá avanzsált egykori zenész becenevét pontosan a magassága miatt kapta, méghozzá Speedy Gonzalez-ről, mivel nem volt magas, viszont gyors már annál inkább. Kamaszkorában nagyon sokat frusztrálta a termete, de idővel megbarátkozott vele, főleg, hogy igazán sikeres és elismert zenész lett belőle hazánkban.
Forrás: A Nyerő Páros versenyzője már az X-faktorban is lenyűgözte a nézőket, holott nem tartozik a colos férfiak közé. Patrik kicsivel alacsonyabb, mint az átlag férfiak, mégis elképesztő energiával, sármmal és tehetséggel képes levenni mindenkit a lábáról.
Forrás: A híres színész-műsorvezetőről köztudott, hogy alacsony, ám ez sosem akadályozta meg abban, hogy a legjobb magyar szerepek találják meg. A színházi, a filmes és a tévés világban is megverte a lábát. A nők pedig rajonganak érte.
Forrás: Napjaink egyik legnépszerűbb fiatal műsorvezetője elképesztően jóképű, szexis, humoros és eddig bármibe belefogott - legyen szó zenéről vagy modellkedésről - az sikeres lett. Dávid azonban a maga 173 centiméterével nem tartozik a magas férfiak táborába, de ez jóképű arca és tehetsége miatt senkit sem érdekel
Forrás: A Valmar frontembere kétség kívül a fiatal lányok nagy kedvence. Teltházas koncertek, őrjöngő közönség és folyamatos utazás jellemzi az életét. Megdöbbentő, hogy mindössze 170 centi magas, de ez sosem akadályozta meg abban, hogy bízzon magában és a képességeiben.