Galéria

5 botrányos sztori a Golden Globe díjátadó történetéből!

Forrás:

A Kaliforniai álom sztárja 2017-ben szerette volna megölelni a film győztes íróját és rendezőjét, Damien Chazelle-t. A férfi azonban a feleségét, Oliviát szerette volna előbb átkarolni, így történt, hogy a két nő egyszerre ölelte meg a filmest, ami irtó ciki volt a kamerák előtt.


Forrás:

Mielőtt 2012-ben kinyitotta volna a nyertes nevét tartalmazó borítékot, Seth Rogen azt találta mondani: „Épp próbálok elrejteni egy masszív erekciót!” A közönség nem nevetett, sőt, a sorok között helyet foglaló felesége sem.


Forrás:

2013-ban a Blue Jasmine sztárja, Cate Blanchett részegen vette át a díját, a színpadon simán bevallotta, hogy jó pár vodkát megivott, majd Judy Garlanddal és a gyógyszerekkel viccelődött. Isonyú kínos volt!


Forrás:

Iszonyú cikis volt, amikor 2018-ban Ewan McGergor egy köszönőbeszédben hálálkodott akkori barátnőjének és nemrégiben elhagyott feleségének. Az ex egy interjúban közölte is, utálta azt a beszédet.


Forrás:

2000-ben történt, hogy Hugh Grant bejelentette, a Betty nővér sztárja, Renée Zellweger nyerte a legjobb színésznőnek járó díjat. A sztár azonban sehol sem volt, amikor pedig pironkodva előkerült, kiderült, hogy éppen a mosdóból szaladt vissza.