Galéria

Kicsoda Lily Collins férje, Charlie McDowell?

Forrás:

Azt tudjuk, hogy filmforgatáson találkozott Lily-vel, így jól sejted, ha azt gondolod, hogy köze van a showbizniszhez. Charlie ugyanis filmrendezőként és producerként is dolgozik, ráadásul még forgatókönyveket is ír. Érdekesség, hogy ő rendezte a Dear White People című sorozatot, amiben édesanyja is szerepelt, illetve a Windfall című filmet, amiben pedig felesége alakít nagyot.

„Őszintén szólva, nagyon könnyű volt együtt dolgozni” – mondta Lily korábban az ausztrál Vogue magazinnak a forgatással kapcsolatban.


Forrás: Külföldi lapok infói szerint 2021 szeptemberében 1,1 millió dollár volt a zsebében, ami több mint 370 millió forintot jelent.
Forrás: Lily Collins 2023 márciusában lesz 34 éves, Charlie McDowell pedig idén fogja a 40. születésnapját ünnepelni.
Forrás:

A sztárpár nagyon szereti az állatokat, Charlie még 2019-ben fogadta örökbe Redfordot, akinek azóta saját Instagramja is, amit csaknem 80 ezren követnek.


Forrás:

Bár 2019-ben jöttek össze, Lily csak 2020 áprilisában tette Instagramon is hivatalossá a kapcsolatukat egy közös fotóval.


Forrás:

Ezt pedig szó szeirnt kell érteni: a férfi ugyanis még az Emily Párizsban forgatására is elkísérte szerelmét. „Néhány alkalommal ellátogatott Párizsba, mi pedig kóboroltunk az utcákon, sőt el is tévedtünk a macskaköves sikátorokban... Ez hiányzik a legjobban. Hogy Párizsban legyek, robogóval járjak, múzeumokat látogassak, egyek és Eurostarral menjek Londonba és Bruges-be” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Charlie pedig ezt mondta, amint megjelent a sorozat 2. évada:

„Ez a show nagyon odafigyeléssel és szeretettel készült mindenki részéről. Azért, hogy nevess és mosolyt csaljon az arcodra... Mindig is csodálni fogom azt, hogy a feleségem milyen elkötelezett, milyen keményen dolgozik és mekkora kedvességgel teszi ezt nap mint nap. Ha akarna, akár egy szekta vezetője is lehetne, de örülök, hogy inkább Emily-t választotta.”