Galéria

5 sztárpár, akinél előbb jött a barátság, mint a szerelem

Forrás:

Cate Blanchett és Andrew Upton, aki 25 éve a férje és négy gyerekük van, eleinte konkrétan ellenszenvesek voltak egymásnak. A színésznő azt gondolta, a férfi arrogáns, Upton pedig azt, a színésznő túlságosan visszahúzódó és unalmas. Mindketten tévedtek!


Forrás:

Ben McKenzie A narancsvidék című sorozat forgatásán találkozott először jelenlegi feleségével, Morena Baccarin színésznővel, aki akkor csupán három epizód erejéig csatlakozott a stábhoz. 2014-ben találkoztak újra a Gotham forgatásán, ahol a színész nem ismerte fel Morenát, akinek emiatt újra bemutatkozott. Iszonyú kínos volt a szitu, ma mégis két gyermek büszke szülei.


Forrás:

Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar először 1997-ben, az ikonikus tinihorror, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán találkoztak. A következő három évben csupán barátok voltak, akkor azonban egy együtt töltött este során egymásba szerettek. 2002 óta házasok, van egy lányuk és egy fiuk.


Forrás:

Cole Sprouse 2016-ban ismerte meg Lilit a Riverdale forgatásán, de akkor az volt az első benyomása, hogy a színésznő nagyon zárkózott. 2018-ban jöttek össze, ám a románc nem tartott sokáig, 2020-ban szakítottak.


Forrás:

Mila Kunis és Ashton Kutcher tinikoruk óta ismerték egymást az Azok a 70-es évek show-nak köszönhetően, ám akkoriban még túl nagynak számított a köztük lévő korkülönbség, a színész úgy érezte, Mila a kishúga. 14 év után kezdtek csak el randizni, azóta házasok és két gyerekük van.