Galéria

6 gyerekszínész, akikről nem is tudtuk hogy néznek ki napjainkban

Forrás: Ki ne emlékezne Hobie Buchannonra, a Baywatch sorozatból?! Az akkor jóképű ifjú srácnak nagy jövőt jósoltak. Sajnos azonban karrierje, sőt magánélete is megtört. Egészen a 2000-es évek közepéig láthattuk filmekben, aztán eltűnt. Ma elsősorban kigyúrt testével hívja fel magára a figyelmet.
Forrás: A Kémkölykök című filmmel ismertté vált gyerekszínész napjainkban inkább a háttérben dolgozik, illetve szinkronmunkákat vállal. Bár sosem tudott felnőttként olyan nagy sikereket elérni, mint gyerekként, a magánéletében igen szerencsés lett. Felesége Meghan Tainor.
Forrás: A bájos színésznőt a Narnia Krónikái filmekből ismerhetjük. Azóta csodaszép felnőtt nővé érett, amit sokan nem tudnak, ugyanis a filmeket követően elkerülték a további munkák. Napjainkban A spanyol hercegnő című történelmi sorozatban láthatták a nézők.
Forrás: A 90-es években a Mrs. Doubtfire filmmel egy csapásra ismert lett a színész. Egyszerre volt kedves és helyes srác, akiért minden tinilány odavolt. Több filmben is kapott szerepet a 2000-es években (Tökös csaj), de napjainkban csak B-kategóriás alkotásokban kap szerepet. Külsejét illetően igencsak megférfiasodott. Vonásai megmaradtak, de a ráncok őt sem kerülték el.
Forrás: A végtelen történet egykor elképesztően szép főszereplőjét ma már fel sem lehet ismerni, ami nemcsak a külsejére, de a karrierjére is igaz. Bár ő nem a drogokat választotta, többé nem tudott olyan nagy népszerűségre szert tenni, mint az őt híressé tevő filmmel.
Forrás: A My Girl egykori cuki gyerekszínésze sokáig eltűnt a szemünk elől. Tavaly azonban szó szerint berobban a Netflixes Inventing Anna című sorozattal. De nemcsak ezzel okozott meglepetést, hanem azzal is, hogy közel 30 évvel később is ugyanúgy fest, mint az őt híressé tevő filmben.