Galéria

5 dolog, ami miatt nem jól használod a gondolat teremtő erejét!

Forrás:

A gondolat ereje és a vonzás törvénye nem így működik, ezzel csak az anyagi helyzetedet rontod.


Forrás:

Alapvetően nem szimplán attól lesz boldogabb vagy kiegyensúlyozottabb a kapcsolatod, hogy elképzeled, milyen jó lenne. Mindig kijelentő módban gondolj erre, mondd azt magadnak: milyen jó, hogy ilyen szépen élünk együtt. Ezzel nagyobb sikerre számíthatsz.


Forrás:

Azért, mert nem a külvilágnak kell elhinnie rólad, hogy képes vagy előre jutni és megszerezni ezt az előléptetést, hanem csakis neked. Ezeket a titkos gondolatokat tartsd meg magadnak.


Forrás:

Az, hogy a gondolat ereje nem abban rejlik, hogy akkor neked már nem is kell tenned a céljaidért semmit. A lényeg az, hogy tudod és elhiszed magadról, hogy képes vagy megvalósítani. Ez az oka annak, ha valaki felnőttként sikeres vagy sikertelen. Aki azt hiszi kudarcra ítéltetett, az mindig el fog bukni.


Forrás:

Oké, ez nagyon szép és jó, de mit értesz pontosan az alatt, hogy tehetős? Kertes ház? Két autó? Medence? Nettó egymilliós fizetés? A gondolat erejét akkor használhatod ki a legjobban, ha egészen konkrét célokat és terveket határozol meg. Lásd magad előtt a utat, lásd, ahogyan azzá és olyanná válsz, amilyenné szeretnél.