Galéria

4 dolog, amit ne egyél bulizás előtt, ha el akarod kerülni a másnaposságot

Forrás: Az egyik legrosszabb választás, hiszen az alkohol amúgy is dehidratáltá tesz - nem jó ötlet erre a folyamatra egy kis sós rágcsálnivalóval rásegíteni. Ehelyett nassolj valamit, ami sok vizet tartalmaz, mint az uborka vagy a görögdinnye.
Forrás: Míg a saláta bármilyen más esetben szuper választás, a zéró kalória ebben az esetben ki van zárva. Persze még mindig jobb, mintha üres hassal indulnál bulizni, de a zöldségek mellett mindig legyen valami fehérjeforrás - például csirke, amit tovább tart megemészteni, így a felesek is lassabban ütnek be. Nem beszélve az energiáról, hiszen a hajnalig táncoláshoz az is kell!
Forrás: Eltekintve attól a gondolattól, hogy a nyers hal és a vodka amúgy sem illenek annyira egymáshoz, több mint valószínű, hogy sok-sok mennyei szójaszószba mártott maki egyike lesz a rossz döntéseknek aznap este az életedben. Só=dehidratáció és ivás+dehidratáció=borzalmas másnaposság. Miért nem tanították ezt a képletet a suliban?
Forrás: Pedig elsőre nem is hangzok rosszul, egy nagy halom friss krumpli. De egy réteg olaj a gyomrodban, mielőtt nekiállsz inni, csak annyira lesz jó, hogy később érzed meg az alkoholt. Mondjuk reggel? Aztán egész nap.