Galéria

A 8 legrosszabb dolog, amit egy párkapcsolatban mondhatsz

Forrás: Miért vált automatikus válasszá ez a mondat, amikor teljesen nyilvánvaló, hogy neheztelünk a másikra? Ha adott pillanatban nincs kedved megvitatni a dolgokat, akkor egyenesebb hozzáállás, ha ezt megosztod a pároddal, és nem hagyod kétségek között egy passzív-agresszív kijelentéssel. Pár ilyen húzás, és ne lepődj meg, ha többet nem kérdezi meg, hogy mi a bajod.
Forrás:

Egy régi klasszikus, amit soha, de soha nem kellene feltenned a másiknak. Tudjuk jól, hogy mit akarsz hallani, és azt is, hogy úgy sem hiszed el, ha a válasz: nem. És ha a válasz igen, az ég irgalmazzon annak az embernek. Adj inkább két lehetséges opciót neki, ami közül választhat.


Forrás: Oké, köszönjük szépen, erre senki sem volt kíváncsi. Annak még sosem volt jó vége, ha valaki leszólta a másik számára fontos embereket, legyen azok bármilyenek is. Itt olyan mély kötelékekről lehet szó, amik talán egészen az óvodáig nyúlnak vissza, mikor két homokvár megépítése között megfogadták, hogy örökre barátok lesznek. Ki vagy te, hogy ítélet mondj?
Forrás: Még egy gyöngyszem! Ez egy olyan információ, amiről a párodnak nem kell tudnia. Ha elmondod neki, hogy a barátaid hadilábon állnak vele kapcsolatban - ne adj’ isten jobban díjazták az előző szerelmed - akkor sosem fog beilleszkedni közétek, sőt, még jobban ráparázik az ilyen találkozókra és teljesen elveszíti az önbizalmát. A környezeted sosem éreztetheti vele, hogy nem tartja elég jónak hozzád.
Forrás:

Helló, paranoia! Ha nem bízol a másikban, akkor minek vagy vele? Különben is azt mondják, hogy rossza az, aki rosszra gondol - lehet, hogy inkább a saját dolgaiddal kellene foglalkoznod a másik mobiljának feltörése helyett.


Forrás: Bármivel is folytatnád ezt a mondatod, a végeredmény csak rossz lehet. Szerinted mit gondol akkor a másik, amikor minden héten eltolsz egy sztorit az exedről? De ennél még van rosszabb, mikor összehasonlítgatod őket. Csak ne.
Forrás:

Tény, hogy az érzelmi zsarolásnak még mindig ez az egyik legfinomabb formája, de attól még, hogy szépen becsomagolod, a tény megmarad. Hagyd meg ezt a gyerekes kikényszerítését a tinilányoknak, és viselkedj felnőttként.


Forrás: Legyen a célod ezzel a mondattal bármilyen ártatlan, akár még bóknak is szánhatod, a másik fejében ez olyan gondolatokat ébreszt, hogy távol áll az általad elképzelt ideáltól.