Galéria

5 mézédes és szexi póz a romantikus nászéjszakához

Forrás: A nászéjszaka - már, aki nem bulizik másnap délig - igazán vad és szenvedélyes pillanatokat tartogathat. A Káma-Szútra póz pedig tökéletes is erre a napra. Feküdj hanyatt, a párod pedig teljesen feküdjön rád. A kezeivel feszítse szét a farpofáid és lassú, finom mozdulatokkal mozogjon ki és be.
Forrás: A romantika sose vesszen ki egy kapcsolatból. Ezt az esküt pedig a nászéjszakán pecsételjétek meg, méghozzá egy olajos masszázzsal. Feküdj hanyatt, a párod pedig a térdére ülve helyezkedjen el a csípőd magasságában. Ha megvolt a finom masszázs, ebben a pózban hatoljon beléd, így nemcsak ellazító, de gyönyörteli is lesz az élmény.
Forrás: Ha milliárdszor láttátok egymás testét, akkor a nászéjszaka nagyszerű alkalom lehet, hogy ismét felfedezzétek egymást, csak egy kis extraélménnyel. Álljatok egymással szemben és egyesével vegyetek le egymásról minden esküvői ruhadarabot és kiegészítőt, majd annak helyét csókoljátok meg. Ha lekerült minden, akkor jöhet a legjobb része az estének, hiszen álló pózícióban, az egyik lábadat a férjed combára támasztva és egymást átölelve legyetek egymáséi.
Forrás: Azoknak, akik ezen a napon is szeretnének egy kis perverzkedést vinni az estébe, mindenképp nyújtsanak kicsit előtte. A nagy buli után, feküdjetek az oldalatokra kiskifli-nagykifli pózban, majd az egyik lábad emeld hátra a párod csípője felé. Ő pedig helyezze a kezét a csiklódra. De, természetesen nem ér itt megállni, ugyanis ez a póz szabad kezet biztosít mindenre, ami szem-szájnak ingere.
Forrás: A lótusz az egyik legbensőségesebb póz, amit két szerelmes kipróbálhat. Ez alól pedig a nászéjszaka se legyen kivétel. Ülj a párod ölébe, de jó szorosan, úgy, mintha egymásba akarnátok olvadni. A párod fogja meg alul a csípőd és segítsen rá a kezével a gyengéd mozgásra. Ezt megfűszerezhetitek egy kis kézimunkával is....