Galéria

Ez a TikTok 10 legnépszerűbb receptje

Forrás:

A TikTok is felfedezte magának és népszerűvé tette ezt a receptet, amit accordion potatoes-ként, vagyis harmonikaburgonyaként ismernek a platformon.


Forrás:

Ezt a receptet még Lizzo is megirigyelte, sőt népszerűsítette is a saját közösségi oldalán. A lényege, hogy bogyós gyümölcsökből, gránátalmából és kókuszvízből készül a „természetes reggeliző gabonapehely”, ami nemcsak felfrissít, hanem még egészséges is.


Forrás:

A kelbimbó egy megosztó zöldség, amit lehet szeretni vagy nem szeretni, de nincs köztes állapot. 2020 decemberében igazán népszerűvé vált, amikor valaki kitalálta, hogy megfőzi, összenyomja, majd betolja a sütőbe, hogy ropogós legyen.


Forrás:

A zabkása már amúgy is fent van a népszerűségi listán egy ideje, sokan odavannak érte, hát még a sült zabkása receptért! Egy bögrés sütihez hasonlít leginkább, amit még reggelire is fogyaszthatsz.


Forrás:

2021 februárjában mindenki For You-ját elárasztották a videók, amikben emberek koktélparadicsommal, olívaolajjal és főtt tésztával összekevert fetát sütnek a sütőben. A recept népszerűsége máig töretlen, hiszen egy gyorsan elkészíthető ebédről vagy vacsoráról beszélünk.


Forrás:

2021 januárjában valaki kitalálta, hogy 4 részre osztja a tortilláját, ezekre különböző feltéteket pakol, majd összehajtogatja a negyedeket. Ez a valaki pedig nem más, mint @simplefood4you, akinek hála teljesen más perspektívába került a tortillafogyasztás.


Forrás:

A legnépszerűbb sütirecept a platformon ez a bögrés Oreo torta, amit 2020 februárja óta rengetegen készítettek el otthon a virális videónak hála. Mindez nem véletlen: ki ne szeretne pár perc alatt mennyei édességet készíteni? Még a vendégeket is meglepheted vele!


Forrás:

A @thejoshelkin nevezetű TikTok-felhasználó a tojás elkészítésének egy újabb módját mutatta meg a világnak, ami annyira bejött az embereknek, hogy a mai napig a harmadik legnépszerűbb receptnek számít a platformon. A videó magáért beszél.


Forrás:

2020 áprilisában kezdődött a mini palacsintaőrület, ami odáig vezetett, hogy a felhasználók reggeliző pehelyként kezdték fogyasztani, vagyis miután megsütötték a világ legkisebb palacsintáit, felöntötték őket tejjel és már kész is lett az ínycsiklandó reggeli.


Forrás:

Ma már nagyon sokan ismerik ezt a fajta kávét, ami a TikToknak köszönheti a népszerűségét, és amit azóta sem sikerült letaszítani az első helyről. A lényege, hogy egy kis instant kávét és cukrot kell habosra keverni egy kevés forró víz hozzáadásával. Az eredeti receptet @iamhannancho töltötte fel még 2020 márciusában.