Galéria

Az egyszavas mantra, amire szükséged van 2023-ban a csillagjegyed alapján

Forrás:

A te mantrád: méltó

Ez annyit jelent a te esetedben, hogy méltó van mindenre, amit az élet eléd tár. 2023-ban jelentősen növekedik a bevételed, amitől az önbizalmad is a helyére kerül.


Forrás:

A te mantrád: ragyogás

Rengeteget dolgoztál az előző években és a munkád gyümölcse most beérik. Annak ellenére, hogy azt gondoltad, az erőfeszítéseid láthatatlanok maradnak, épp az ellenkezője történik majd. Egyszerűen ragyogni fogsz.


Forrás:

A te mantrád: megújulás

Embert próbáló időszakon vagy túl, 2023 számodra a pihenésről fog szólni és arról, hogy végre minden egyensúlyba kerüljön. Végre lesz időd visszavonulni és megújulni.


Forrás:

A te mantrád: csodák

A Jupiter bolygónak köszönhetően motivációt és lendületet kapsz az új évben ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaidat. Csodák történnek veled.


Forrás:

A te mantrád: siker

Senki sem ültethet a sarokba, 2023 ezért elhozza a várva várt kitüntesét és előrelépést számodra. Végre lesz időd kapcsolatteremtésre szakmai téren és a magánéletben is.

 


Forrás:

A te mantrád: szabadság

Szorgalmas embernek születtél, de 2022 még neked is sok volt, ám most lehetőséged lesz arra, hogy lazíts. Megtapasztalod, milyen az, amikor egy ideig semmi másra sem kell koncentrálnod, csak saját magadra.


Forrás:

A te mantrád: növekedés

Már rég megtanultad, hogy csak úgy juthatsz előre, ha keményen dolgozol, ami idén is jellemző lesz rád. Mindez azonban hozzájárul ahhoz, hogy kapcsolatok és együttműködések terén is növekedni tudj idén.


Forrás:

A te mantrád: szerelem

2023 számodra a szerelem éve lesz, ugyanis már egy ideje azon dolgozol, hogy megtaláld önmagad és jobb emberré válj. Ez az új éned pedig készen áll arra, hogy rátaláljon az igazi.


Forrás:

A te mantrád: egészség

Rendkívül fontos lesz számodra, hogy megfelelően odafigyelj a testi és lelki egészségedre, így akár új kezelési és lazítási módokat is felfedezhetsz útközben.


Forrás:

A te mantrád: boldogság

Az elmúlt néhány évben gondosan odafigyeltél minden kiadásodra, most viszont kicsit hátradőlhetsz. 2023-ban ideje szórakozni és elengedni a gyeplőt – persze racionális keretek között.


Forrás:

A te mantrád: megújítás

Sok nyomás nehezedett rád 2022-ben, mind a munkahelyeden, mind pedig a magánéletedben. Idén végre lehetőséged lesz arra, hogy egy kicsit visszatérj a gyökereidhez és lelassíts.


Forrás:

A te mantrád: bizalom

Az utóbbi években úgy érezted, elszigetelted magad a barátaidtól, de idén minden másképp lesz. Itt az ideje találkozni velük, és a kapcsolatokra összpontosítani a hajtás helyett.