Galéria

Nézd meg, mik azok a dolgok, amik öregítenek!

Forrás:

Nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy azt gondolják, ha tetőtől talpig feketébe bújnak, akkor majd tökéletes lesz a megjelenésük. Ez azonban nagyon rossz ötlet, hiszen a sok sötét ruha sápadttá tesz, amitől a korodat is 5-6 évvel többnek fogják tippelni.


Forrás:

Az igazán sötét smink két esetben tud jól állni, az egyik, ha nagyon fiatal vagy, a másik, ha sötétebb bőrtónussal és hajjal rendelkezel. Más esetben ügyelj arra, hogy en válassz túl mély, erős színeket, mert könnyen öregítheted magadat velük.


Forrás:

Bármennyire is szép egy nagyobb virágminta, jobban jársz, ha nem veszel fel olyan ruhát, ami ilyen, mert sajnos ezek a motívumok egy pillanat alatt évtizedeket öregítenek rajtad.


Forrás:

A szempillaspirál és tusvonal alapvetően egy bármikor bevethető és szuper kombó, de vigyázz, ne legyen túl vastag a vonal és soka  festék, mert ettől kisebbnek látszik a szemed. Ha pedig kisebb, akkor bizony idősebbnek is tűnhetsz.


Forrás:

Nem kérdés, hogy az oversize cuccok elképesztően trendinek számítanak az elmúlt pár évben, de nem mindegy hogyan hordod őket. Semmiképp se úgy kombináld ezeket más darabokkal, hogy teljesen eltűnjön az alakod. Formátlanul vagy tíz évvel idősebbnek látnak majd.


Forrás:

Nem lehet elégszer elmondani, a leggings nem nadrág, szóval véletlenül se vedd fel pólóval vagy blúzzal szoknya nélkül! Ha így teszel, tutira boomernek néznek!


Forrás:

Azt gondolnád, hogy nincs menőbb annál, mintha minden apró részlet passzol mindenhez a szettedben. Ez azonban nem így van, sajnos az ennyire nagy alapossággal összeállított szerkó ma olyannyira nem divat, hogy rendesen öregít.