Galéria

5 csillagjegy, akik imádják tönkretenni mások életé

Forrás: A Kos az állatöv legpusztítóbb jegyei közé tartozik. Ők azok, akik gyorsan engednek impulzivitásuknak, anélkül, hogy belegondolnának, milyen következményekkel járhat ez a körülöttük élőkre. Amellett, hogy engedik, hogy érzelmeik határozzák meg a cselekedeteiket, hajlamosak az önzőségre is. Mivel a tűzjegy szülöttei, sokszor a hozzájuk legközelebb álló személyeket is bántják. Kirobbanó, irracionális dühüknek és csipkelődő, sokszor bántó megjegyzéseknek köszönhetően a Kosok az első helyen állnak a legaljasabb csillagjegyek listáján.

 


Forrás: A Bak az egyik legcinikusabb csillagjegy. Kertelés nélkül kommunikálnak, és nem szépítik a dolgokat, ahogy az emberek többsége megszokta. A Bakok hajlamosak az elfogultságra saját magukkal szemben és időnként akár a legjobb barátaikat is kikosarazzák minden különösebb magyarázat nélkül. Mivel képesek arra is, hogy kedvesek, barátságosak legyenek, így még jobban fáj a viselkedésük, hiszen az egyik percben kedvesek, a következő percben pedig hirtelen megbántanak. A Bak a legtöbb esetben saját szakmai előrehaladását helyezi előtérbe, nem pedig mások lelki világát. Világos célokat tűz ki maga elé és kész minden szükséges eszközt bevetni, hogy elérje azokat. Ne lepődj meg, kíméletlenül fellök mindenkit, aki az útjába kerül anélkül, hogy meggondolná vagy később megbánná.
Forrás: Van némi igazság abban, hogy ez a jegy a legrosszindulatúbb és legbosszúállóbbak közé tartozik. A Skorpió jegyét a víz uralja, és az introverzióra való hajlam jellemzi. Mivel az állatöv egyetlen jegye, amelyet két különböző bolygó (Plútó és Mars) ural, a Skorpiók a legvadabb és legdurvább intenzitásúak. A Skorpiók elsőre tartózkodónak tűnhetnek, ennek oka azonban sok esetben az arroganciájuk. De még így sem ők állnak a legrosszindulatúbb csillagjegyeket felsorakoztató lista élén, hiszen sok esetben együttérző, érzékeny természetük felülkerekedik a rosszindulatukon. De jó, ha tudod, hogy a Skorpió tele van ellentmondásokkal, ezért aki feldühít egy Skorpiót, jobb, ha vigyáz.
Forrás:

A Nyilasok általában kellemes emberek (legalábbis igyekeznek annak tűnni), de van egy sötét oldaluk is, amely elég jelentős ahhoz, hogy felkerüljenek a legkegyetlenebb emberek listájára.

A Nyilasok nagyon nehezen tudják beleképzelni magukat mások helyzetébe, mert általában csak saját magukkal foglalkoznak és csak az érdekli őket, hogy a saját lelki világuk ne sérüljön. Mivel mindig törekednek a jó hangulat létrehozására, azt a benyomást kelthetik, hogy jóságosak, de valójában csak nem tudják kezelni mások érzelmeit, ezért próbálják távol tartani magukat a kellemetlen szituációktól. Nem mernek konfrontálódni. Az ő bűnük általában a képmutatás, ami odáig fajulhat, hogy észre sem veszed, hogy bármi problémája van veled, már csak akkor, amikor tönkretesz, végleg eltűnt az életedből.


Forrás: A Szűz jegy szülöttei folyamatosan a tökéletességre törekszenek. Hajlamosak túlzott jelentőséget tulajdonítani az apró részleteknek, és a jelentéktelen dolgok is zavarják őket. Minden apróság ki tudja őket hozni a sodrukból és aki feldühíti őket, azt könyörtelen jelzőkkel illetik. Sokszor meggondolatlanul mondanak olyan bántó dolgokat, amiket később ők maguk is megbánnak. Lehet, hogy a Szűz a maximalizmusa miatt könyörtelennek tűnik, de a legfontosabb számára nem az, hogy bántson másokat, hanem, hogy minden tökéletes legyen a környezetében. Így aztán sokszor nem csak másokat, hanem saját magát is bántja, hiszen önmagával szemben a legkritikusabb. A Szűz rendkívül passzív-agresszív jegy, sok esetben tesz olyan megjegyzéseket, melyek elsőre nem is tűnnek rosszindulatúnak, de ha mélyebben megvizsgálod, nagyon is azok. Dühüket általában a csalódottság okozza, ilyenkor pedig egyáltalán nem tudják visszafogni magukat és fájdalmukat kegyetlen megjegyzésekkel, szarkazmussal leplezik.